Sizce yaşlı kurt alınır mı ?

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Merhabalar bu aralar cc yükseltmek için motor bakıyorum ve biraz kafam allak bulak oldu. Sizce eski model japon mu daha mantıklı yoksa yeni model dominar mı ?
Mesela 2015 model nc750 dct var. Aslında tam istediğim gibi ama hem ağır hasarlı hemde 72.000km

Yine benzer var ama ağır hasarsız 2014 model ve 72.000km 245.000

yada dominar var 170.000tl 2023 model 15.***kmde

Bütçem max 200.000tl ama kendimi çok zorlarsam hondaları alabilrim. Sizin tavsiyeniz nedir ?

Hasar kayıtsız nc kadından satılık. Ben asla almazdım. Düzgün bir motor denk gelene kadar kovalamaya devam et. İlla ki bulunur.

Kadın sürücü olması yeterli bir sebep. Kadınlar mekanik konulardan zerre anlamıyor. Sen almak istersen al ama ben almam.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
İstanbuldayasan 2022 10.000 de Dominar var bende. Ekstraları var. İşini görecekse 165.000'e bırakırım.

Motosikleti
Motorsuz
Hocam japon diye de gidip japon'nun haşatını almaya gerek var mı?

Eski model motosikletlere genel olarak bu japondur , Almandır diye yaklaşılmaz , gidilir bakılır , incelenir , sahibinin karakteri yorumlanır ondan sonra karar verilir..

İkinci kriter ise yedek parçası bulunabilir olmasıdır (yeni veya çıkma)
NC750 güncel üretimde olan bir model , yedek parçada sorun yaşanmaz , en azından sarf malzemeleri bulunur , enteresan birşey lazım olursa da Honda bir iki aya temin eder..

Geriye kullanıcısının motorun bakımlarını aksatıp aksatmadığı , yağını suyunu periyodik değiştirmiş mi gibi sorular kalıyor..

Sonuç olarak satıcı güven verdiyse , motorda derli toplu görünüyorsa yeni bir Dominar yerine NC750 alınır çok çok daha keyifle binilir..

Bu kriterleri sorgulayacak tecrübe sizde veya tanış birinde yoksa daha yeni Dominar alınır..

Motosikleti
D400
70bin km'de sağlam 10 yaşındaki bir NC , dominardan daha iyidir bence. Ancak sağlam olduguna ve motorun bitik olmadıgına cok iyi baktırmak lazım.

Fakat dominar da yarısı peşin yarısı vade farksız 12 taksit mevzusu devam ediyor ise ve nakitin az ise kredi çekmeden sıfır alabilirsin.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
70bin km'de sağlam 10 yaşındaki bir NC , dominardan daha iyidir bence. Ancak sağlam olduguna ve motorun bitik olmadıgına cok iyi baktırmak lazım.

Fakat dominar da yarısı peşin yarısı vade farksız 12 taksit mevzusu devam ediyor ise ve nakitin az ise kredi çekmeden sıfır alabilirsin.
Aslında evet nakitim az ve hondayı alırsam baya zora sokacam beni. Ama dominarı alırsam yarısı peşin yarısı kart vericem. Hatta şöyle bir linkte atayım.

Bu dominarı almayı düşünüyorum

Motosikleti
D400
Aslında evet nakitim az ve hondayı alırsam baya zora sokacam beni. Ama dominarı alırsam yarısı peşin yarısı kart vericem. Hatta şöyle bir linkte atayım.

Bu dominarı almayı düşünüyorum
Bu dominar güzel görünüyor. Bir motorda konfor sele varsa o motor düzgün bakılmıştır. Sıfır alabiliyorsan tabi ki sıfır daha mantıklı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Genelde eski model bir motor söz konusu olduğunda doğal olarak hepimiz blok sağlığını düşünüyoruz. Hatta Nc için 500.000 km'ler, 1 milyon km'ler konuşuluyor, doğrudur ama motor eskidiğinde sizi yolda bırakabilecek bir çok parçası da aynı şekilde eskiyor. Amortisörler, rulmanlar, sensörler, iç tesisat, soğutma sistemi, hortumlar, benzin pompası vs vs Ben eski model bir motoru çok uzun yıllar ve kilometreler kullandım ama şu an size tavsiye verecek olsam alabileceğiniz en yeni modeli alın derim.

Motosikleti
CBR 500 R
Devir ekonomi devri güzel kardeşim. Bütçenin tamamını NC 'ye vermektense yarısı peşin olan dominarı al gerisini ferah ferah öde. Yeni yenidir .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar