sizce yakıt durumu nasıl

şu depoyu birde ben fulleyebilsem cok güzel olacakta oılmuyor bi türlü:queen::queen: dostum sen 95 i birakma at 95 i bas gaza:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

YA BU OKTAN MUHABBETI aslında yakıtın kalıtesıyle ılgılı degıl yakıtın ne kadar sıkısınca patlayacagının referans muhabbetı dusuk oktalı yakıt daha cabuk aktıf hale gecer ya bunu ayrıntılı olarak arastırıyımda bı topıc acayım :silent:

var zaten arama yapsan görürsün :) oktan diye aratınca bak neler çıkıyor.... özellikle ilk başlık senin söliceklerini sölüyor sanırım :)

http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=1057810

aynen öyle topri:) 600rr zevki başka olmazmı...

bana özelden ulaş bi ara :)

yamaha ybr 125 sahibiyim ve ilk depo benzinimi bitirdim ve tekrardan fullettim depoyu 8,73 lt * 3,550 (kurşunsuz 97 oktan opet) = 30,990 Ytl fullendi depo. tam 320 km yol almışım bu kadar benzinle sizce nasıl?

ayrıca benzin olarak kurşunsuz 95 oktanı mı 97 oktanı mı tavsiye edersiziniz neden?

kardeş bide 95 koy o zaman 500kmde gidersin. 97 hızlı yanar çabuk biter:cat: motordada pek hissedecegin bi değişiklik olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlaşıldı 95 olsun bizim olsun çabuk buharlaşmasın. performans aynıysa neden daha fazla vereyim

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar