Sizce Vodafone mu turkcell mi

Not düşme babında, yazmazsak eksik kalır:

Bir zamanlar bir Telsim vardı ...

Vodafone aldı.

Sanırım sarı öküzümüzdü ...

Ondan sonra kamu şirketlerinin özelleştirmelerinin, özel sektör şirketlerinin yabancılara satışlarının önü ardı kesilmedi ...

Son düzenleme:
Evde 5 telefon olduğundan ve tek aile tarifesi olan operatör türk telekom olduğundan mecburen tt kullanıyorum. 5 kişilik ortak 15 gb+ 5000 dakika + sınırsız sms için ayda sadece 120 lira veriyorum . İstanbul Ankara gibi büyük şehir merkezleri içindeyken sorun yok. Şehir merkezi dışına çıkınca kabus başlıyor :) Çekmiyoooor...

20 Yıldır Telsim-Vodafone kullanıcısıyım. Tarife taahhüt bitince biraz kavga ediyorum müşteri hizmetleri ile en uygun tarifeyi alıyorum. Şu an devreden uyumlu 5GB 1000dk tarifesi kullanıyorum 49TL. Tek sıkıntı metroda çekmiyor.

Motosikleti
D400
bre münafıklar

8ccbc-bc4b0m.jpg

15 sene falan Türkcell kullandım, heryerden çekiyor ve hızlı diye, sonra gazetelerden okuduğum bazı haberler canımı sıktı ve Vodafone'a geçtim. Tamam belki heryerden çekmiyor ama benim yaşadığım yerde bir sorun yok, hız konusunda da sıkıntı yaşamıyorum, düşündüğüm gibi, neredeyse 2 katı fiyatları bazı abuk subuk işleri finanse etmek için kullanıyorlar ve bunu tasvip etmiyorum.

15 sene falan Türkcell kullandım, heryerden çekiyor ve hızlı diye, sonra gazetelerden okuduğum bazı haberler canımı sıktı ve Vodafone'a geçtim. Tamam belki heryerden çekmiyor ama benim yaşadığım yerde bir sorun yok, hız konusunda da sıkıntı yaşamıyorum, düşündüğüm gibi, neredeyse 2 katı fiyatları bazı abuk subuk işleri finanse etmek için kullanıyorlar ve bunu tasvip etmiyorum.

Evet. Ensar vakfı tecavüzcülerini finanse ediyorlar.

Çok daha fazla parayı sağa sola dağıtıyorlar. Bu şeye benziyor, Özel Üniversite bir futbol kulübüne forma reklamı vermiş. Kardeşim öğrencilere sordun mu o reklamı verirken ? Neden eğitim fiyatlarını düşürmüyorsun ? Öğrenciler manyak mı, çok mu saf anlamıyorum. Garip bir ülke burası, ne devleti devlet, ne özel sektörü özel sektör.
https://pbs.twimg.com/media/DMLQcY9XkAE9bfB.jpg
Bu nedir allahaşkına ?

Son düzenleme:
vodafone a geçicem muhtemelen metroda zaten turkcell de çekmiyor evimde işimde merkezi yerlerde çeksin yeterli benim için

Daha bu ay Turkcell den vodafone a geçtim
İstanbul şehir içinde çekiyor.Çatalca civarı kuzey sahillerinde çekiyor. Anadoluda nasıl daha göreceğiz

ama bariz olarak Turkcellin 3g si vodafone un 4g sinden daha verimli çalıştığını fark ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar