sizce uzun yolda kulaklikla muzik dinlemek tehlikeli midir?

Sürekli dikiz aynasından arkanı kontrol ettiğin sürece ve müziğe kapılıp gitmediğin sürece çok iyi oluyor. Yalnız hareketli bir parça gelirde benim gibi radara yakalanırsan o sıkıntı işte :)

Ben motosiklette müzik dinlemeyi anlamlı bulmuyorum, belki o yoldan motosikletle bir daha geçmeyeceğim ama aynı şarkıyı 40 kere dinleyebilirim. Müzik dinlemeye ne gerek var, hem motosikletle ufacık bir dikkat kaybı bile ciddi risk oluşturur. Müzik dinlersiniz kaza yaparsınız demiyorum ama yola odaklanamayabilirsiniz.

+ dısarıdan gelen sesleri de tam anlamıyla duyamayıp gerektiği kadar hızlı tepki veremeyebilirsiniz

+ yoldaki dışarıdan gelen seslere tepkiyi hızlı veremeyip , arkasından hızlı bir şekilde sövüp - sapanlayıp içimizi boşaltamayız.

Hani yol filmlerinde konuşma biter müzikle manzaralar ve yol başlar ya, doğa içerisinde giderken hafif müzik bana o zevki veriyor.

Veya bana Vietnam Savaşı zamanı müziklerini dinlerken altındaki mobileti bile chopper zannetmeyen birini söyleyin :queen: O eski woswoscu, free soul takılan tarz baya gazlayıcı

Ben motosiklette müzik dinlemeyi anlamlı bulmuyorum, belki o yoldan motosikletle bir daha geçmeyeceğim ama aynı şarkıyı 40 kere dinleyebilirim. Müzik dinlemeye ne gerek var, hem motosikletle ufacık bir dikkat kaybı bile ciddi risk oluşturur. Müzik dinlersiniz kaza yaparsınız demiyorum ama yola odaklanamayabilirsiniz.

% 100 Katılıyorum =)

Rüzgar sesini kesmek için nasıl kulak tıkacı kullanıyorsunuz ? Böyle hamur gibi olanları var onlar acıtıyor kulaklarımı.Acıtmayan var mı ?

uzun yola çıktığımda otoyolda dinlerim. şimdiye kadar bir zararını görmedim (Allah göstermesin). haricinde dinlemem

Motosikleti
SuZan
bence tehlikeli. uzun yoldan bahsediyorsun.. bir zamandan sonra dinlemediğin halde yorgunluk basıyor dikkat düşüyor.

Aklıma geşmişken örnekliyeyim istedim ! , "Bizim buradaki tren yolundan , kulaklıkla müzik dinleyerek geçmekte olan bir bayana , tren çarparak ölümüne sebep olmuştu , hatta trenin yaklaştığını görenler , kadına bağırarak uyarı yapmışlar , fakat onları bile duymamış !!.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar