Sizce uyar mı???

Merhaba arkadaşlar tvs apache ve cbr125 arasinda arasinda gitgel yasiyorum ama gonlum servis yedek parca acisindan cbr kayiyo yalniz aklimda soyle bi soru var isim geregi motora topcase takmam lazim oluyo sizce uygun kacarmi yada forumda takan varmidir herkese kazasız sürüşler

Tvs ye zaten takılır. Cbr ada takan var fakat açıkçası YAKIŞMIYOR.

Cbr125 'i hiç sevemedim doğrusu. Apache daha iyi bir seçim olur sanki..

İstanbul'daysan yedek parça - servis sorunu çekmezsin TVS adına...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
CBR 125 de CBR 250 de topcase takanı gördüm.Takılmasına takılıyor ama açıkçası hiç yakışmıyor.Yani teknik anlamda ikisi de işini görür.Arkadaşların da dediği gibi İstanbuldaysan TVS de parça sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum.Parça sıkıntısı demişken yeri geliyor Honda da parça sıkıntısı oluyor.Yani kısacası sana tavsiyem hangisi daha çok içine siniyorsa hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

atı eşek haline getirmek gibi bir şey olur onun yerine cbf düşünmez misin

cevaplar icin tesekkurler ama izmirde yaşıyorum sanırım dediğiniz cbr topcase için uygun değil makineye yazık olcak, yolmuza tvs ile devam edelim..

Cbr ye topcase takan arkadaşım var oldukçada şık duruyor
Yani anormal bir görüntü oluşmuyor

cevaplar icin tesekkurler ama izmirde yaşıyorum sanırım dediğiniz cbr topcase için uygun değil makineye yazık olcak, yolmuza tvs ile devam edelim..

bendede cbr var alır almaz topcasesini taktım gayette güzel işimi görüyor malzemelerim olunca takıyorum tek gezeceksem malzemelerimi kaskımı felan elimde taşıyacaksam topcaseyi evde bırakıyorum sorun yok zaten topcase sabit deyil sök tak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar