sizce racing motor mu yoksa klasik motor mu tercihtir?

arkadaşlar amacım bu sitedeki zevklerinizin nabzını ölçmektir.herkesin zevki ayrıdır ancak neden tercih ettiğiniz zevk racing yada klasik?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Eyong, +1

Diğer yandan klasik bir super sport olamaz mı? Klasik diyerek kastettiğin nedir, ya da anlamamız gereken nedir? Cruiser mı kastettin yoksa?

valla benim tercihim klasik konfor ve hayatım için çünkü kendimi biliyorum altımda hızlı bir alet olsa çok bilmediğim halde dayanamam basarım e yaşamayıda sevdiğim için klasik diyorum :wiinkk:

klasıikten kastım shadow tipleri görüntü olarak çok farklı

Shadow tipli olacak ve görünüşleri çok farklı olacaksa bu Chopper olacak heralde.Farklı görüntü,özel dizayn olarak filan.

arkadaşlar bu formu şu anlamda açmıştım motorlar sahibinin kişiliğini anlatırmı ben spor motorları seviyorum chopper tarzı sevenlerde spor modelinden hoşlanırmı anlamında ?

Tabiki de.Neden olmasın ki?İnsan kıl olmadıktan sonra hepsinin zevkini almak ister.Örnek: Ates.. Arka arkaya aldığı 3 motorun birbiriyle alakası yok.Kulakları çınlıyor mudur acaba? :mrgreen:

Hah ok şimdi oldu. Valla bana motor olsun da ne olursa olsun :) Bi tek scooter sevmiyorum, (Maxi scooter) hariç onun haricinde eskiden cross sevmezdim ama şimdi hepsini seviyorum.

valla racing hariç hepsini keyifle kullanabilcemi biliyorum sporttada biraz şüpheliyim yani agresif olmasında ne olursa olsun :sunny:

enduro olsun isten çamurdan olsun dağ bayir deme gez ister uzun yola çık ister taş tepe ama cross a bakıncada içim gidir KTM hard special lari da bana dünyanın en güzel manzarasi geliyor

Motor olsun da çamurdan olsun.

Vallahi babam cruiser sevmez, ben de aksine her zaman her yerde kromlarin parlakligina, motorun tok sesine, asfalta yakinlik ve tabiî her zamanki klasik çizgileri ile cruiser tipi motorlara hayranimdir. Hele ki shadow dersen orada akan sular durur. :joker:

Her ne kadar her bir türe tek tek binmis degilsem de, onda bunda sundadir ben gönlüm cruiserdadir. :mrgreen:

bence tercihlerin çoğunu maddi imkanlar belirliyor ben maddi imkanı olan zevkine göre maddi imkanı olmayanda parasına göre motor seçiyor ve seçimini öna göre kullanıyor

"arkadaşlar bu formu şu anlamda açmıştım motorlar sahibinin kişiliğini anlatırmı ben spor motorları seviyorum chopper tarzı sevenlerde spor modelinden hoşlanırmı anlamında ?"

bir de ihtiyaçlar var tabi.. 600F (f4i) uzun yol icin de güzel bir makinadir mesela.. konforlu.. rüzgar yemedigin.. performansli.. belini sizlatmayan..

benim gönlümdeki makina vfr'dir ta çocuklugumdan beri ama ülke bence müsait degil.. ben enduro kulanip rüzgardan aptala dönmeyi tercih ettim.. ayni zamanda da agiliteden ve her yola girebilmesi kabiliyetinden faydalandim.. (örn. camel trophy bagdat caddesi ayagi.. bitmedi bi türlü insaat.. yanlis anlamayin.. evim orada!)

hadi vfr'yi attik bi kenara.. honda'nin bi hornet 600'ü var.. o da kur dengesizligi yüzünden gelmiyor ülkeye.. hornet 900 (interceptor) benim favorim.. 900 cc eglence..

rüzgar yemeyi göze alirsan.. naked benim tercihim.. (ya da önüne bir WLA 45 rüzgarligi taktirirsin herkes güler..)
:)

üzerinde fazla grenaj tasimayan.. cok süslü olmayan.. dört silindirli.. frenaji iyi ve dengeli, konforlu ama ayni zamanda da agilitesi yüksek makina önemli benim için.. yani ne "racing" ne de "klasik"..

(tekrar okudum.. tam anlamiyla gevezelik benimkisi.. kusura bakmayin)

sevgiler..

Tabiki racing :cherry: yaş 23 şuan bu tür motorlarlan ilgileniyorum, amaa bir Harley-Davidson VRSC'ye hayır demem. :angel: Racing uçmak için muhteşem ama konacak yer biraz sert olii :sunny:

Bencede cruiser asfalta yakınlığından dolayı şehir içinde kullanmasıda kolay olur. Uzun ollardan hiç bahsetmiyorum. Ama insanların yaşadığı yerdeki corafi konumda motor seçiminde en büyük etkisi olan şeydir. Yanlış mıym? :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar