"arkadaşlar bu formu şu anlamda açmıştım motorlar sahibinin kişiliğini anlatırmı ben spor motorları seviyorum chopper tarzı sevenlerde spor modelinden hoşlanırmı anlamında ?"
bir de ihtiyaçlar var tabi.. 600F (f4i) uzun yol icin de güzel bir makinadir mesela.. konforlu.. rüzgar yemedigin.. performansli.. belini sizlatmayan..
benim gönlümdeki makina vfr'dir ta çocuklugumdan beri ama ülke bence müsait degil.. ben enduro kulanip rüzgardan aptala dönmeyi tercih ettim.. ayni zamanda da agiliteden ve her yola girebilmesi kabiliyetinden faydalandim.. (örn. camel trophy bagdat caddesi ayagi.. bitmedi bi türlü insaat.. yanlis anlamayin.. evim orada!)
hadi vfr'yi attik bi kenara.. honda'nin bi hornet 600'ü var.. o da kur dengesizligi yüzünden gelmiyor ülkeye.. hornet 900 (interceptor) benim favorim.. 900 cc eglence..
rüzgar yemeyi göze alirsan.. naked benim tercihim.. (ya da önüne bir WLA 45 rüzgarligi taktirirsin herkes güler..)
üzerinde fazla grenaj tasimayan.. cok süslü olmayan.. dört silindirli.. frenaji iyi ve dengeli, konforlu ama ayni zamanda da agilitesi yüksek makina önemli benim için.. yani ne "racing" ne de "klasik"..
(tekrar okudum.. tam anlamiyla gevezelik benimkisi.. kusura bakmayin)
sevgiler..