sizce ne yapmalıyım

sizce ne yapmalıyım

• toplatmalımıyım

Oy: 19 61.3%
  • yoksa o şekilde satmalımıyım

Oy: 12 38.7%

• Kullanılan toplam oy
    31
arkadaşlar öncelikle herkese salam yaklaşık 2 ay önce 98 model cbr 600 f aldım fakat 1.piston kol çıkarttı bloğu patlatıp biyel kolu olduğu gibi çıktı motorumu toplatıp kullanmak istiyorum fakat çok masraf açarsada o şekilde verebilirim tanıdığınız sağlam ustalar ve yedek parça konusunda bana yardımcı olabilecek birileri varmı sizce ne yapmalıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bu motoru bu şekilde sat zararın neresinden dönersen kardır motor tamircileriyle uğraşılmaz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üstüne bir bardak su iç diyecektim ama sen herkese salam ısmarlamışsın; su alacak paran bile kalmaz şimdi...

Şimdi sana bir sürü öneri yapanlar olacak. Ben çok net ve tek bir öneride bulunacağım:

Özen Motor'un İstoç'taki servisine git ve ordaki ustalara derdini anlat. Motorun için sana en makul çözümü önereceklerdir.

o şekilde gene tamir parası düşülmüş şekilde satıcaksın tamir ettirsende bildiğin makinaya bineceksin pek bi fark yok, o motosikleti o şekilde alan adam da ya parçalar zaten yada yaptırıp kelepir fiyata senden satın alırlar.

selam driver600f. ben mehmet.bu sitenin amacı dürüst paylaşım!!.bu nedenle sana kendi ustam olan mustafa ustayla kontak kurmanı tavsiye ediyorum.doğru neyse veya yapabilecek ise sana söyleyecektir emin ol,1993 model yamaha'mı tıkır tıkır çalışmasını sağlayan ustadır.isim ve tlf veriyorum:mustafa usta-honda atakmotor-esenler,atışalanı-istanbul 02125692468.telefon açıp bir ön bilgi alırsın.(yamaha diversion mehmet.beni hatırlar hemen..umrım gönlüne göre olur

buarada selçuk aslanın dediği gibi genelde motor tamircileriyle uğraşılmaz.tecrübe ederek,zaman ve para kaybederek öğrendim (mustafa usta öncesine kadar)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamir Parası Motorun Fiyatını Bulur

cıkma parca bulmaya calış.genelde buyuk makıne yapan ozel servıslerde olur.ama kımde var dersen bır sey dıyemem.ama araştırırsan mutlaka cıkar ve bulursun derım.bırde yaptıracagın usta cok onemlı demın yukarakı arkadaş dogru yazmış sana ısımde vermış bence ara konuş derım.anadolu yakasında melih usta var hasanpaşada adam sadece buyuk makine yapar ve cok iyi bır ustadadır ustune buyuk makıne yapan bızım orda yoktur.herkes onun kabul etmıştır zaten ustalıgını.

ben oglece verırdım 25 29 32

bende öylece verirdim kol çikarmiş makinadan daha hayir gelmez o sekilde kabullenen olursa ver gitsin hiç tamirle ugraşma yazik günah durumunu toparlayinca 2005-2006 model bi 600f al kullan bana sorarsan böyle karar senin:cat:

motoru o vaziyette ölü fiyatına alırlar. Ben olsam yurt dışınada bir bakardım. Motorumu adam ederdim paşa , paşa binerdim. ( Ben olsam )

Şimdi böyle satsan öldü fiyatına gidicek.Yaptırmayı dene yaptırdıkdan sonra satman daha akıllıca.:cat:

Kardeşim madem kırklarelindesin l.burgazda emreh arkadaşımız var sana yeterince yardımcı olur.sitedeki adı extrema ...

Haa birde l.burgaz kipa da avea bayisinde çalışan bi ali var ondada 98model 600f vardı o da kaza yapmıştı sen onunla bi bağlantıya geç

Forumdan Uzaklaştırıldı
Parçaları yurt dışından temin etmeyi düşündün mü?:)

+11:rendeer::rendeer::rendeer:

ben olsam parçaları bulup yaptırırım..:cat::rendeer:

amma 1 ay amma 3 ay beklersin yaptırmak için ama sonuçta harika bi motorun var..:cat:

peki cıbırı satsan ne alıcaksın alacağın motor dengi yada üst modeli olmadıkca bu motoru çoook arasın..:cat:

Bencede motoru toplat ve güle güle kullan, en azından motorun durumunu bilirsin. Başka motor aldığında sana nasıl dertler açacağını bilemessin.:cat:

abi servislerle görüş bence sıfır motor topla maliyetini hakkında bilgim yok ama enazından sıfır motor attırırsan en azından motorunu bilirsin kafana göre açarsın başka motorla uğraşma derim servisler gerekli bilgiyi vericeklerdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar