Sizce ne almalıyım?

ben arora tiger 200 kullanıyorum gayet iyi bende forumdan araştırdım da aldım hiç de pişman değilim aldığıma...

Var bizim burda Haftada bir gidip bakıyorum :) ehliyet almasaydm niyetim bayramdan önce alıp bayram tatilinde üzerinden inmemekti :)

nasipse bayram sonu düşünüyorum yetti gari :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım bizde araştırmaya çalıştığımız için burdaki tecrübeli insanlara danışıyoruz.. Yardımcı olmak istemeyebilirsin eywallah ama bu şekildede yorum atmanı istemiyorum. İyi forumlar.

Kardeşim samsam sana kötü birşey dememişki
araştır konular binlerce defa konuşuldu forumda var
buyur sana link http://www.motosiklet.net/forum/search.php
arama kısmına hangi comuter de bak neler geliyor oku oku bitiremezsin.tabi üşenmezsen
armut piş ağzım düş yapabilirsin ama aynı konuda defalarca insanların önüne geliyor sayenizde verilen tepkiyi bence yadırgamamanız gerekiyor

Malesef manisadayım :/ Yinede teşekür ederim ilgin için

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

YBR nin 2012 modeli çok pahalı geldi aslında bütçem yetse düşünürüm ama yapacak bişey yok:/ 2. elde almak istemiyorum almışken temiz bişey istiyorum bakalım mh drift dikkatimi çekti şimdilik biraz bilgi edineyim onla ilgili:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

öneriniz ilginiz için sağolun ama breton tarzı asla düşünmem :) neden diceksiniz şimdi bana biraz ters düşüyor tarzı görünüşü bretona binecegime cup kullanırım daha iyi o derece yani:)
Dostum ben drifti inceledim, görünüş var ama kalitesiz. WindyS 150LX breton serisi değil. Drift düşüneceğine WindyS 150LX düşün. Kesinlikle o daha iyi. Ama YBR tabi daha iyi gider. Tavsiyem gidip WindyS 150LX ve Drifti yakından incele.

dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar