- Konu Yazar
Dostlar yaşım 26 boyum 176 kilom 110, şehir içi kullanım için motor almaya karar verdim. Ömrümde sadece bir kere akülü motora binmiş biri olarak nasıl bir şey almalıyım karar veremiyorum. Sıfır almayı düşündüğüm de 15 bin lirayı gören fiyatlarla karşılaştım. Pcx - nmax modellerini almayı düşündüm, yakıt - şehir içi uygunluğu ile işe gidip gelirken ve şehir içi kullanımlarda iyi gelir diye düşündüm ama fiyatlar... İkinci el de bile fiyatları bir birine çok yakın ve hatta 2018 model pcxi 2019 modelden daha pahallıya koyan kişiler gördüm... Ardından rkn rx180 ve msx 125 lere baktım ama onlarda boy kiloda ve yakıtta iyi olur mu yedek parçası konusunda emin olamadım. Sizlerin benim gibi daha sifirdan ehliyet alacak biri için tavsiyeniz ne olur? İkinci el ya da sıfır olarak bana tavsiyeleriniz nedir? Pcx ya da nmax için bu fiyatlar iyi mi? Alıp arkama bakmasam ve kendimi daha sonrasına hazırlayıp, o aldığımı satıp başka motorlara yönelmek istesem hata mı ederim? ( Nedense nmax bana daha hoş geliyor fren ve tekerlek faktörü olarak)