önce ehliyetini al:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------
bak olum ehliyeti almadan motor aldıgını duyarsam ilk ben ihbar ederim seni haberin olsun
ya ehliyet alana kadar trafiğe çıkamıcam moturu boş arazide bile surmeye razıyım valla boş arazıye götururum orda surerım 2 3 ay idare edicez artık
ikisini de alma..hele 0 km alcaksan hiç mi hiç alma..al ordan bir 2. el ybr 125 bak keyfine..
bu scooterlar haricinde başka motosiklet yada scooter olmazmı ? ille zc yada rs mi?
bu motorları alırken borca, krediye, kredikartına ,senete gireceksen değmez kardeşim aman haa sakın şimdi bi sürü adam gelir ben şukadar sorunsuz bindim ben şukadar şöyle bindim der kendi ve ya eski motorunu över ama inan övülecek bir yanı yok ben tavsiye etmiyorum arkadaş kim kusura bakarsa baksın
+1:wiinkk:
soylenenlere bakma kardesım. motora bakmasını bılıyosan tas gıbı motordur ıkısındede aynı motor var zc daha yakısıklıdır verdıgın paranın sonuna kadar hakkını verır.öyle dısardan sallamıyorum 25000km test edıldı onaylandı parcaları sudan ucuzdur neresı bozulursa rahatlıkla cebıne zarar vermeden degıstırırsın.kullanmadan karar verme kullanan arkadasların soyledıklerı sana bu yolda daha yardımcı olur 2 motorunda topiği var oku ondan sonra karar ver...
1-inandırıcı değil...(illa binersin trafikte ya
2-ikisini de alma..hele 0 km alcaksan hiç mi hiç alma..al ordan bir 2. el ybr 125 bak keyfine..