- Konu Yazar
Sağol Yücel ne diyosun sigorta benimi suçlu bulurÖnder geçmiş olsun.Panelvan bal gibi suçlu seni görünce yola atlamayacaktı.resmen hayatına kastetmiş.Böyle durumda adamın üzerine yürüyeceksin arkadaş gücün yetiyosa birazda hırpalayacaksın ama dövmeyeceksin sonra sen suçlu olursun.Tutanağı sen olayı nasıl gördüysen öyle dolduracaktın krokiyi yanlış çizmişsin panelvanı sokaktan karşıya geçiyormuş gibi çizecektin,sen sağ şeritten sola geçiyor gibi çizmişsin.Araçta ki hasar taş çatlasa 200 tl ama senin grenaj kırılıp amortisör yamulduysa 1000 tl den aşağı çıkamazsın servisten malesef haberin olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Inşallah itiraz durumuna düşmem düşersekte nasıl itiraz edicezGeçmiş olsun. Tutanaktaki anlatım ve kroki yetersiz. Sigorta bu evrak üzerinden işlem yapar.Fotoğraflara bakınca panelvan asli kusurlu görünüyor. Dönüşe sol şeritten başlamadığı belli. Ara sokaktan geldiği için belki de böyle bir imkan bulamadı. Trafik kurallarına göre böyle bir dönüş öncesinde sol şeride girmesi gerekiyordu. İkinci hatası akan trafiği tehlikeye düşürecek bir şekilde kontrolsüz manevra yapmış. Ben olsam sigorta ters karar verse itiraz ederdim.