Sizce ilk motorum ne olmalı? cbr125 vs nmax-pcx

Arkadaşlar sizce scooter mi yoksa subersport mu almalıyım görüşleriniz için teşekkürler (2. el mi mantıklı yoksa 0 mı)

Hepsi mantıklı dostum, 125cc olduğundan 3 seçenek de altından uçup gitmez. Paran varsa sıfır daha iyidir elbet ama mantıksal olarak PCX-2.EL ikilisi daha ön planda kalıyor sebebi ise 2.el düşeceksin vs canın daha az yanar, vitesle vs uğraşmasın ve Honda yedek parçası daha ucuz.

Kardeşim al bitane cbr 125 keyfine bak :) Ben motora çinli scooter ile başladım. 2500km kullandıktan sonra vitesliye geçiş yaptım. Hepsinin tadı ayrı. Scooter şehir içinde müthiş rahatlık. Vitesli ile İstanbuldaysan sürekli ugraşıcaksın. İlk geçiş yaptıgımda pişmanlık olmuştu bu trafikte ugraşılmaz diye sonra uzun yola çıktıgımda iyiki geçmişim dedim. Şuan geriye dönüp baktığımda vitesliyle başlamak isterdim diye düşünüyorum. Eğer trafik tecrübende yoksa(ki benim araba ehliyetimde yoktu) scooterle başlamanı öneririm. Almak istediğin motosiklette en büyük tavsiyemde ikinci el piyasası hareketli modeller olsun. Birde aklıma gelmişken, gidip üzerine bin seçtiğin modellerin, diğerleri gönlünde ukte kalmasın. Gönlüne göre olsun herşey :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
görüntü + tarz = cbr125
konfor + kolaylık = pcx

sen karar ver :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar