sizce hangısini alayım ? Cub mu Touring mi ?

db*

mondial ukh ile mondial mg arasında kaldım hangısı daha bana suruş tecrubesi katar ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben mg derim. Çünkü ukh'nin plastik aksamı (grenaj) fazla. Kullanıcıları çabuk dağıldığından bahsediyordu. Mg'de ise grenaj yok. tek eksisi tipi bence. Yoksa mondialin en sağlam motorlarındandır kendileri. Ama tipi de insanı uzaklaştırıyor kendinden.

F54

Ben mg derim. Çünkü ukh'nin plastik aksamı (grenaj) fazla. Kullanıcıları çabuk dağıldığından bahsediyordu. Mg'de ise grenaj yok. tek eksisi tipi bence. Yoksa mondialin en sağlam motorlarındandır kendileri. Ama tipi de insanı uzaklaştırıyor kendinden.

kesinlikle doğru plastikler dandik ben alacak olsam mg veya kuba bakarım balans lı teknoloji olanlardan

arkadaşlar, motor almayı planlıyorum. bir aydır internette iyi bir başlangıç motoru aradım ama araştırdıkça aklım karıştı. yamaha veya honda(virago, rebel) dışında motor alma v.s diyenler oldu. ancak bu motorların fiyatları başlangıç için biraz yüksek. regal raptor'un 250'likleri çok hoşuma gidiyor... biliyorum, bu konudan bıktınız ama yardımcı olursanız gerçekten çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz?

CBF150 al en ideal başlangıç motoru çabuk sıkılmazsında seri atik bir motosiklet.

belli ki mondial alacaksın arkadaşım. o zaman ukt al. Touring debriyajlı olduğu için alışman açısından daha büyük katkısı olacaktır sana

Commuter mi, cup mı diye olmalı başlık turing çok farklı bir tarz 500 cc üzeri olması lazım turing adını hakedebilmesi için...

MkD

mondial touring diyor o serilere :)
aslında içlerinde naked bile var

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bunun kesin 2 basit cevabı var,yanıt 1 gün içinde yapacağın km ye bağlı ,eğer günde gideceğin yol 25-30km yi geçmeyecekse cub bu iş için biçilmiş kaftan,ama daha uzun yol gideceksen elbette touring model ,çünkü uzun yolda cub lar dar ve sert selesinin üzerine titreşimde geldimi çok rahatsız edici olabiliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondial 125 uag süper motor kaçırma..

bencede 100lük bir yuki bence çok iyi güzel bir motor vede ekonomik bir motor şehir içinde 120 km ve fazlası yol yapıyorum bu motorla bir depoyla

Commuter mi, cup mı diye olmalı başlık turing çok farklı bir tarz 500 cc üzeri olması lazım turing adını hakedebilmesi için...

mondialin sitesinde commuter'lere touring yazmışlar, o yüzden bilmeyenler karıştırıyor :) adamlar sattıkları motorun segmentini bilmiyorlar

Başlığı görünce dedim ne alaka? Cup ve touring

Mondialin yaptığı iş mi şimdi?
Super sport'ta var mı sayfasında ?

Arkadaşım ikisini de karşına al + ve - listeni yap, ona göre al...

evet duruşu çok hoş biraz karizmatik bir duruşu var bana göre jantlarıda güzel gösteriyor motoru hemde seri atak bi motorbirde açıldımı kimse tutamıyor 125liklere bile kafa tutuyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar