Hic japonla italyan bir olur mu ?
Bak selcuk abimiz v4 aldi daha kirki cikmadan sandik motor degisti
Ama bunlar mesala bir honda nin basina gelseydi off offff.Avrupaci lordlarin diline duserdik yeminle.
Sonuc olarak Tracer 9 alinir kafa rahat olur.desmo icin de kilometre saymassin
Düşünmeden Tracer 900. Slip-on akrapovic takarsın uzun yolda tatlı tatlı ses gelir. Servis açısından Ducati'den daha iyi. Sadece teslimatta sıkıntı vs. olursa Ducati'nin ufak jestleri oluyor. Tabii ki bu sıfır alacak iseniz geçerli.
Harbi mi hocam hiç söylemedi Selçuk?
Alla alla,neler oluyor,ben bir allahin kulu tracer 9 demez diye dusunuyodum,cok ilginc..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Selcuk elinde 1000 euro luk cekle ne alsam ne alsam diye video cekti nasil gormedin ?
Takip etmiyon mu yoksa ? Uye olmani tavsiye ederim harika bir adammdir kendisi.
Alla alla,neler oluyor,ben bir allahin kulu tracer 9 demez diye dusunuyodum,cok ilginc..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Selcuk elinde 1000 euro luk cekle ne alsam ne alsam diye video cekti nasil gormedin ?
Takip etmiyon mu yoksa ? Uye olmani tavsiye ederim harika bir adammdir kendisi.
Hic japonla italyan bir olur mu ?
Bak selcuk abimiz v4 aldi daha kirki cikmadan sandik motor degisti
Ama bunlar mesala bir honda nin basina gelseydi off offff.Avrupaci lordlarin diline duserdik yeminle.
Sonuc olarak Tracer 9 alinir kafa rahat olur.desmo icin de kilometre saymassin
Millet bu adamdan nefret ediyor ya, ortalık karışsın, kavga çıksın diye bunu yazıyorsun değil mi ?
950 s ile aynı fiyatlarda olsa direk 950s yonelirdim ama anca 950 normal modelinle fiyatları aynı gibi