juniyear' Alıntı:hiç biri desem kızar mısın ? ? ? bence en güzeli kanuni hussar 125
neden dersen motora 2 kişi bindiğinde bazen sığamıyorsun :queen:
hussarların ön tarafından kenarlardan ayak konulacak yerleri var onun için çok hoşuma gidiyodu... şimdi bi başka motor kullanıyorum ama sattığıma çok pişmanım:salut:
kanuniler diğerlerinden biraz daha pahalı ama şimdi aynı tipleri mondial ve ramzeyde gördüm.. diğer markalarda da olabilir bi araştır derim.. fiyat olarak daha uygun olabilir..
ayrıca bu motorların arkasına çanta koyamıyorsun koysanda hoş görünmüyo bence onu da düşünmen lazım..
marefb' Alıntı:yoq kardeş kızmamda ne bilem bunların tipleri çok hoşuma gidio![]()
juniyear' Alıntı:haklısın tipleri çok güzel ama kullanışsız gibi geliyo bana... bide bence nasıl scooter(doğru mu oldu bilmiyorum) alırsan al arkada çift amortisörlü olsun
bunlarıda göz önünde bulundur... virajlarda motoru yatırırsan altından çıkıp gidiyo..
Ertuğrul_Öz' Alıntı:Karar veremediğin iki motor arasındaki 7 farkı bulursan isteğin motoru hediye edeceğim.
Ertuğrul_Öz' Alıntı:Servis, yedek parça hikaye...
En ucuzunu al.. Hepsini, aynı fabrikadaki, aynı yaşlı çinli monte ediyor.
jar' Alıntı:bende bu modellerden istiyorum hem ucuz hem çok hoş duruyo..bu tarz olanların arkada çift amortisör yok mu?:silent:[/QUO
çift amortisör bende yok biliorum wala ama olsun yol tutusu kötü ama tipi yeter:mrgreen:
maxx75' Alıntı:Ben mondial derim...
Gerçi aynılar ama ASYA nın kapandıgı hakkında soylentiler var ne kadar dogrudur bilmem...Bi kaç kişiden duydum...
Eğer ASYA motor hakkında duyduklarım yanlışsa söyle bi onerim var...
İkisinide git yakından bi incele...illaki malzeme kalitesi vs. farklar cıkacaktır...
veya birinde beğendigin rengi diğerinde bulamayabilirsin...
En İyİSi Gİdip yakINDan incelEMek...