Sizce hangisi?? ve Neden?? (Dealim/Yamaha/Honda)

Arkadaşlar;

bir motor almak istiyorum..
secenekler arasında kampanyası olan
daelim 125 1 sırada..

1. Dealim History 125
2. Yamaha CYGNUS RS 125
3. Honda Beat vardı

bunlar genelde 2750-2800 YTL civarı..

ancak bir de dün gazetede Mondial 150 ZC gördüm
bayada güzel tipi var.. 2.100 YTL

Hangisini almalıyım neden..

Birde ilginç bir olay : Dealim History 125 almak için Antalyadaki tek bayi olan
Nebioğulları firmasına gittim Kampanyalı Dealim History 125 motoru almak istiyorum dedim. bana 2.750 dolar dediler.. Bende kampanya başlamış dedim. Ama bu bizi ilgilendirmez dediler. Bize öyle bir bilgi gelmedi dediler. Motomax'sın web sitesindeki fiyatları ve kampanyayı gösterdim ama yinede inanmadılar..
Acaba diğer illerde demi böyle yoksa sadece ANTALYADA mı bu durum.

Sizden cevap bekliyorum..
SAYGILARIMLA

Daelim history 125 çünkü özellikleriyle diğerlerini tokatlar ve sağlam motor

Moderatör (forrap)
Dealim History 125 diyorum bende gerek özellik gerekse tip bakımından diğerlerimden daha iyi...Ayrıca satacağın zaman kampanya bitmiş olup fiyat artacağı için çok zarar etmeden satabileceğin bir motor:cat:

Akşam bir daha gideceğim. Birde Antalyada bu motoru süren hiç görmedim. Acaba ilerde değiştirmek istesek ikinci elde sıkıntı cekermıyiz??

jar

valla bence honda iyidir hem tip hem fiyat bakımından..

bende history var 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorunla karsılasmadım... 125 cc 11 hp 128 kg 8,5 lt benzin alır 2 kişi 120 görür sağlam bi scoorter daha ne diyeyim sana:)

honda beat al bence kullanıyorum ve çok memnunum!! çok seri bi motor sonuçta honda!! uzun ömürlü arkadaşta var bi tane honda ve 86000 km de!! bende beat var ve tavsiye ederim; bir daha tercih hakkım olsa yine beat alırım!!

YeK

Ne teknik özellikler olarak nede sınıf özellikleri bakımından Daelim history' yi
diyerleriyle karşılaştırman mümkün değil..
History hepsini ezer:)
sadece yanında Daelim yazıyo ve millet tanımıyor...
Bizde insanları bilgilendiriyoruz:)
Yolda 20 kişi durduruyor ya... daha ne diyim...
Nazar boncuğu şart arkadaşlar...

Daelim history o fiyata bedava ama yok nerdeeeee :pr:
Adamlar kampanya yapmış ama uygulayan kim uygulatan kim millet kafasına göre takılıyor..sen yine iyisin antalyada motoru bulup görmüşsümn burada ben bulupta göremedim bile...Heleki bi tanesi adam motomax bayisi history125 varmı diyorum o ne yeniyormu diyor bana :bounce: anlayacağın motomax indirim kampanya falan masal oldu maksat müşteriyi bayilere çekip bu kalmadı şundan verelim hessabı:wiinkk: bilen varsa yazsın aha şurada var fiyatıda 2750 desin........Ayrıca bi tane superşadow gördüm sonunda aylardır merak ediyordum ilk izlenimim chopperların cbr125 i desem anlarsınız sanırım...:mrgreen:

saygılar

tabıkıde history al kacırma hatta dıger 2 secenekle karsılastrmak bile ayıp olur işallah bulursn kampanya fiyatından çinlilerl zehirlemesin asla aklını aman dikkat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yamaha al derim bir başkası honda tavsiye eder...acele etme iyi araştır üçüde iyi motor...şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar