Sizce hangisi olmalı?

sizce bu fiyat aralığında hangisi?

• mondial mc roadracer 125

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
merhabalar herkese iyi forumlar. sizlere danışmak istediğim bir soru var umarım yardımcı olursunuz. evet abilerim kardeşlerim motorumu sıfır almak istiyorum ve bütçem 3500 maksimum 4000 tl. bu fiyat aralığında aklımda mondialin drift ve mc roadracer 125 modelleri, ve piyasaya yeni giriş yapan bajaj discover 125 var. sizce bu motorlar arasından hangisini neden almalıyım? ayrıca çok sık olmasa da 250-300 km lik yola çıkacağım.

bu fiyat aralığında sıfır ve vitesli olmak kaydıyla önerilere açığım.

Son düzenleme:

OFG

Aralarında en iyi discover gibi duruyor. Geçen birinde rastladım öve öve bitiremedi. Oturdum azcık sürdüm rahat sürülüyor , titreşim az . İşçiliği uyduruk değil. Yakıt konusunda çok iyi dedi .

Ben disccover i olan biriyle karsilastim isiklarda. 1 ay da 5000 km yapmis. gidisi yakiti cok iyi dedi.

3500 tl bütçe ayırmışsan vede mondial markasınıda bir seçenek olarak görüyorsan , ben sana 125 cc alma derim. Biz mondialın 150 mcx modelini kullanıyoruz ki bu özünde 160 cc.lik bir motor. 125 liklerden daha seri ve atik olması sebebiyle uzun yol deneyimlerini daha rahat geçirirsin. Zira bu uzun yol gidişlerinde bide arkada artçı oldugunu düşünürsen 160 lık olmazsa olmazın olur. Arka firenin disk olması , arka lastiğinin sınıfındaki diger modellere göre en büyüğü olması en büyük avantajlarından. 10.000 km dir kullandıgımız bu motorun (fiyat performans ) karşılaştırmasından sonra yukarıdaki seçenekleri egale edeceğine inanıyorum , kolay gelsin saygılarımla.

Mcx alıp pompacı ile yakın arkadaş olmak istemiyorsan discovery ,"

Yeni çıkan 180 lik mondial kullanıcılarının bu motoru kullanırken sakin kullanımda harcadıkları benzin 100 km de 3 litre dip gaz giderlerse 4 litreye yakınmış.Konu açık inceleyebilirsin. 150 mcx in 16 litre benzin deposu var ve yakacagıda en fazla 100 km de 3 litredir , agresif kullanımda bile ortalama bir depoyla 500 km yol yapabilecektir. Öyle bir yazmışsın ki okuyanda benzinciden çıkmıyoruz sanır , galiba bu mondial harbiden gariban motoru , adam bi fulleyeyim 1 sene benzinliğe girmeyeyim istiyor.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
YBR yada CBF dermişim. :) Şaka şaka Bajaj al. :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bajaj al sen ben test ettim çok güzel motor

Hızla pek aram yok her zaman sakin kullanımdan yanayım :) şimdilik bajaj gibi duruyo. Boxer modeli de çok iyiymiş ama genç olunca özellikle ilk motorsa biraz şekil istiyor insan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar