sizce hangisi iyidir

arkadaşlar ben 1-2 hafta içerisinde mondial scooter alıcam. ama 2 model arasında kararsız kaldım mondial 150rs ve 150hs sizce hangisini almalıyım. hangisi iyidir avantajları nedir? bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

Bu başlık daha önce acılmıstı ama yıne soylıyım aralarındakı tek fark rsin arka fren disk hs nın arka fren kampana
Ve arka fren kampana olanı tercıh et cunku diskin balatalar cabuk bitiyo

balatalar çabuk bitiyo derken ne kadar sürede bitiyor ?

arka balataların çabuk bitmesi bildiğim kadarıyla kullanım hatası ve yanlış frenajdan kaynaklanır.. (benimde başıma gelmişti ilk başlarda :p )..

almışken RS al :cat:bırak balatayı falan zaten çinli ucuzdur parçası.arkası disk olsun iyi fren tutsun :cat:

Kampanada tutuyor zaten ama o kadar fiyat farkına gerek yok bence..
Ayrıca 1-2 ayda bir balata değiştirenleri biliyorum :)

ewt arkadaşlar zaten rs almayı düşünüyordum. daha da fikrim değişmedi. teşekkürler :)

Mondialdan uzak dur derim..Mondial 150rs deyince aklıma Kayınçom geliyor.::stretche

Bu başlık daha önce acılmıstı ama yıne soylıyım aralarındakı tek fark rsin arka fren disk hs nın arka fren kampana
Ve arka fren kampana olanı tercıh et cunku diskin balatalar cabuk bitiyo

disklerin balataları neden çabuk bitsinki :pale: benimkiler 3 yıla yaklaştı daha değişmedi 9.200 km de bence kampanayı asıl almasın ikidebirde teli kopuyor arkadaşlar kaçıncıya değiştirdi ben disk fren sisteminden gayet memnunum

arkadaşım disk fren olanı alırsan ilk kullanımında dikkat et elin frene alışıncaya kadar biraz zorlana bilirsin yeni olduğu için disk ve balatalar birbirine alışıncayakadar çok etkili fern yapıyor motor ilk başlarda ön fereni hiç kullanamıyordum

birde asyalara bakderim mondial ve bianchi motorlarında epey sorun yaşayan
arakadaşlarım var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar