sizce hangi scooterda var bu özellik

Süper Moderatör (BBRR)
konuda faydalı bir blgi olmadığı için .. moto shbet e taşınmıştır.

arkadaşlar bws 100 sağlamlık olarak kendi sınıfındaki en iyi motor bu bir gerçek 2 zamanlı olduğu için biraz fazla yaktığı doğrudur ama o motoru eskitemessiniz ,
servis motoru olaraksa ben tvs scooty pep 90 ları daha çok öneriyorum yakıtı daha az arızası yok , yıllık vergisi yok çok şirin bir motor insanın hem cebine hem gözüne hitab ediyor :wiinkk:

bende de bisan pasific var bırak 3 4 vidayı 50 vida söksen nafile:D ama bisan pasificte güzel motor ama hondanın yeri farklı babamdan kalma honda kinetic var 15 yıl tam 15 yıldır bizde yeni çıkan kadar sağlam kmsi yakında sıfırlanacak :D

walla beatde de ole 3 wıda ıle sokuyosun motoru :) zaten motorları aynı sadece beat daha yakısıklı :)

20bin km de sattık.son zamnlarda 60ı geçmiodu ama gerçekten eşşek gibi kullanmıştık arkadaşımla.çok kaliteli bi scooter:wiinkk:

şu bws iki zamanlı değilmi ne övüp duruyorsunuz duyanda bahsettiğiniz kadar var sanıcak ayrıca motora iki yada üç vida ile ulaşmaktan çok istersen on vida ile ulaş ama ulaşmaya gerek olmasın derim

Bencede gorunus bakımından pek gosterişli bi scooter değil ama motora kolay ulasım olayı güzelmiş hehe

Ya yamaha honda iyi motor yaparda neden bu kadar tipsiz bu motorlar anlam veremiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar