Sizce Hangi motor ? daha karar veremedim lütfen yardım

Merhaba arkadaşlar

Geçenlerde forumda bir konu açmıştım ybr, cbr, cbf düşünüyordum fakat sabredip biraz daha para biriktirdim ve hala etraftan tavsiyeler almaktayım daha önceki motorumda pişman olduğum için acelem yok neyse hemen konuya giriyorum şimdi aklımdaki motor Yamaha MT 25 (250 CC) sizce son karar olarak bunu alayım mı ? yoksa bu sınıfta bu fiyata önerilecek daha güzel motor var mı ? motor fiyatı 14.750 tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Cbr 250, ama içinize hangisi siniyorsa onu alın, ayrıca şimdi cevap yazanlar oldukça kafanız dahada karışacak, bak ben açılışı yaptım :)

Benim Yamahaların kasası çok hoşuma gidiyor hele de o son mat kırmızı renk olan yok mu ? Yamaha R25 Ya da MT 25 tercih ederdim ben..Bence de markalar zaten belli tipi en çok hoşuna gideni al..Benim şahsi tercihim Yamaha olurdu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tvs apache 200 öneririm

Kaliteli lastikler-Çift Eksoz - ABS

HAZİRAN 2016

FİYAT 9300

Bu işin içinden çıkamaz hale gelirsiniz r25 mt25 çok güzel iki motor görünüş ve kalıp açısından r25 daha hoşuma gidiyor. Bu tarzda bunlara rakip olacak başka bir motosiklet olacağını sanmıyorum. Olamadığını da görüyor gibiyiz yamaha 2015 satışlarıyla diğer modellerin çoğunu geride bıraktı. 2016da sonuç değişmeyecek kanaatindeyim.

Yamaha MT 25 karar verdim hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

Merhaba arkadaşlar

Geçenlerde forumda bir konu açmıştım ybr, cbr, cbf düşünüyordum fakat sabredip biraz daha para biriktirdim ve hala etraftan tavsiyeler almaktayım daha önceki motorumda pişman olduğum için acelem yok neyse hemen konuya giriyorum şimdi aklımdaki motor Yamaha MT 25 (250 CC) sizce son karar olarak bunu alayım mı ? yoksa bu sınıfta bu fiyata önerilecek daha güzel motor var mı ? motor fiyatı 14.750 tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

ilk motorun olacak ise çok fazla para harcama derim. İkinci el işini görecek bir motor alabilirsin.

Bir de kendi garajın vb yok ise pahalı motor alırken 2 kere düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar