Sizce hangi mont

İkincisinin tipi daha iyi,daha bir enduroist :) senin motora daha iyi gidecektir. İlk seçenekte olandan çok fazla görüyorum etrafta belki o yüzden itici gelmiştir. teknik detaylarını bende bilemiyorum ...

Durt un kesimleri ve modeli daha güzel. Prohel e oldum olası antipatiğim neden bilmiyorum :sunny:

Çoğunluk durt marka diyor. Peki kullananlar var mı?

durt istanbul 'u satıcısına sormuştum, dikişlerinden su alır 1 saat falan geçtikten sonra demişti.

Mersin İl Temsilcisi
Prohelll..
Korumaliklari daha sağlam.
Ama neden yeşil?
Motora göre ekipman dizmeyin.
Motor değişiyor, geride yeşil mont, pembe kask, sarı çizme kaliyor...
Hele bütçemiz kisitliysa, en düşük fiyata maximum koruma almayı deneyin.
Unutmayın, renk, kesim, dikiş vs korumayacak. Korumalık kalitesine vs bakın..
İki sene öncenin modeli olsun, düz renk olsun gerekirse!
Tabuta da yeşil ortuyorlar..
Benden kardeş tavsiyesi.

Forumda biri deri ceket satiyordu 400 liraya. Indirim de yapacağını söylüyordu. Bi bak derim

Cevaplar için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Bu rengi seçme sebebim hem görünürlüğü artırmak hem de seviyorum. Kask, eldiven, mont hepsi aynı renkte.
İyi forumlar.

Ben proheli kullanıyorum memnunum. Korumalıkların geldiği yerler güven veriyor kalitesi tartışılır tabi ki ama insana iyi hissettiriyor. Arkadaşların dediği gibi heryer de görüyoruz artık Mersin'de her 3-4 monttan biri bu model kesin. Su geçirmiyor yağmurda 1 küsür saat sürdüm hiç almadı üşütmedi. Boyun kısmından rüzgar alıyor oda yapacak bir şey yok maske takıyorum kaskın içine. Tavsiye edermisin dersen kesinlikle ederim bu fiyata istediklerimi veriyor kendisinden memnunum alırsan hayırlı olsun :)

Sayın hiter teşekkür ederim. Kullandığınız mont verdiğim linkteki prohelin aynısı mı başka modeli mi?

Sayın hiter teşekkür ederim. Kullandığınız mont verdiğim linkteki prohelin aynısı mı başka modeli mi?

Aynısı sadece benimki neon sarı olan yerleri gri reflektör motorum mat gri olduğu için böyle bir renk seçtim. Ben de motorcu bir arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım. Zevkle de kullanıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar