Sizce hangi chooper'ı almalıyım?

Sizce hangi chooperı almalıyım?

• Kullanılan toplam oy
    235
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
chooper değil chopper demek istedin sanırım, artı bunların hiçbiri chopper değil.. bunlar cruiser...

kullananların yorumları daha geçerli ve doğru olur, o yüzden oylamaya katılmıyorum. ben alacak olsam keeway olurdu sanırım seçimim. yani illa bunlardan birini almam gerekirse.. yoksa benzer bütçeyle suzuki gn250 yi elli kere tercih ederim, marauder de olabilir, az daha para koyup düzgün bi en500 e bile bakınırdım işin doğrusu..

bence 250 yada 400cc su soğutmalı bir maxi scooter uzun yolda yağmur, çamur, titreşim, konfor açısından çok daha uygun olur gibime geliyor . Ama chooper farklı bir tarz sadece kullanıcıların tepkilerinden hyo gv250nin kaliteli bir motor olduğunu biliyorum .başka bi yorum yapmam yanlış olur.

gv 250 secenekler arasında yok,dıgerlerıne nazaran kalıte ve fıyat farkı oldugu bılınmekte
listedekilere regal raptoru eklebılırsın,parca ve servis olanaklarını goz onunde bulundurarak
benım onerım regal raptor ıle mondıal mct olur

150cc de Keeway Super Light 150 250cc de Kanuni tiger 250
imkanın varsa Hyosung GV 250 den şaşma Japon kadar kaliteli sağlam konforlu ve sınıfının en güçlüsü

Bakımlarını düzgün ve kaliteli ürünler ile ( zamanında, iyi yağ ,iyi buji gibi) yaptıktan sonra motor aksamında sorun yaşamassın listendeki motorların, ancak diğer aksamlar,mafsal mili,fren tertibatı,teker rulmanları,amortisör gibi aksamlar işin içine girince motosikletin güvenirliğinide düşünmen gerekiyor,bunlara ilaveten bir arkadaşın belirttiği gibi anketindeki seçeneklerin hiçbirisi sana bir üst cc ye geçmiş olma duygusunu yaşatmayacaktır,birde alacağın motora nekadar süre binmeyi düşündüğün ve elindeki bütce önemli.

bnm mct yi satayım sana bu arada motor süper sadece acil paradan dolayı satmak zorundayım su 1 2 aya kadar maddı durumu toparlarsam hayatta satmam çünkü uzun yola cok ıyı gıden bir motor he bi de bütçeye uygun ilk başlama açısındanda gayet uygun bir motor tavsiye ederım ;)

7-Hiçbiri
Tavsiye:Aynı paraya eski bir japon malı alınmalı 90 model dahi olsa...

regal raptorlara bak derim gerçekten kaliteli motorlar 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama 250 lik almanı tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
regal raptor iyidir çin ama ingilizler bile tutmuş bu motoru burdakilerden en iyisi

kanuni 250 nede olsa tanınmaış bir marka ben de kullandım güzel motor yakıtıda ideal

Mondial 250 Mct ;) Daha kalıplı ve hoş duruyor. Bakarsan motorda sana bakar..

Ben kanuni tigerS dicem çok kalıplı ve rahat motor.:)
Dişlide büyülttün mü tamamdır. :wiinkk:

MkD

dişli muhabbeti eski tigerlar için değilmiydi :silent:

Chopper dediğin 150 cc mi olur 250 liklerden birini al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar