Sizce En Rahat/Konforlu Motosiklet Modeli Veya Tarzı Nedir?

Motor hafif çalıştığını hissettirmeli, rüzgarı yemeyen motorcu/ motor mu olur diye düşünen çok, ama +200 kmden sonra sanki titreşim ve rüzgar bizi rahatsız etmeye başlıyor.

Tabi haftasonu 2 saat çıkartırım gıcır gıcır diyorsam aslında eski BMW ler veya JAWA lar çok yakışıklı, çokta keyifli olduğuna eminim.Onları temizlemezi bile insana dehşet haz verir kansıımdayım.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Maxi-scooter

motosikletin konforu;

nerde kullanacağınıza
nasıl kullanacağınıza
tecrübenize
boy ve kilonuza göre değişir.

yani, bu; kişiseldir. genellenemez!

Abi özünde haklısın, tabi ki mahalle içi sipariş dağıtan birinin en rahat edeceği sınıf ufak cc scooter (bir sürü olumlu sebebi var kendince :) )

Trafik tıkanınca dağdan bayırdan kestirme giden birine cruiser versen fena söver :mrgreen: onun rahat ettiği cross tan başka bişey olamaz zaten :mrgreen:

Benim her sınıfı kıyaslamam düz, trafiksiz, asfalt yola göreydi :cherry: Bi nevi her sınıfı karşıdan rüzgar verilmiş dyno ya soktum hayalimde, nerden estiyse :mrgreen:

bu yapılmış yorumlar gerçekten de motosikletçi arkadaşlardan mı gelmiş diye şaşırdım.

goldwing diyenlere : boyu 1,55 kilosu 60-70 arası olan bir abimiz goldwing almış geziyordu.
yanımızda durdu, motordan indi, çayımızı içti, ayaklığı kapadıı....
o da ne, 360 kiloluk motor diğer tarafa doğruuu...çaaattt!!!

enduro diyenler, gs 1200 diyenler... ışıklarda ve yokuş yukarı durmak istediğinizde ayağınızı nasıl basıyorsunuz?

cruiser diyenler, şehir içinde dönüşleriniz nasıl?

supersport, şehiriçi? bozuk asfalt? köy yolu?

motosikletin konforu;

nerde kullanacağınıza
nasıl kullanacağınıza
tecrübenize

değerli arkadaşım modları var gs 1200'ün...sport veya tek kişiye aldın mı 1.72 boyumla ayağımın tabanı tamamen yere değdi...bindim ondan diyorum...yalnız benim bindiğim 2012 modeldi...eski modellerini bilemiyorum...tenere de ayarları var...

enduro diyenler, gs 1200 diyenler... ışıklarda ve yokuş yukarı durmak istediğinizde ayağınızı nasıl basıyorsunuz?

25 yıldan fazla motor kullanıyorumm uzuunn zamandırda enduro kullnıyorumm ayağımızı nasıl basamıyormuşuz anlamdımm istediğim yokuştada duruyorum

motor tarzına gelince kişiseldir herkes bişeyleri sevebilir saygı duymak lazımm

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu yapılmış yorumlar gerçekten de motosikletçi arkadaşlardan mı gelmiş diye şaşırdım.

goldwing diyenlere : boyu 1,55 kilosu 60-70 arası olan bir abimiz goldwing almış geziyordu.
yanımızda durdu, motordan indi, çayımızı içti, ayaklığı kapadıı....
o da ne, 360 kiloluk motor diğer tarafa doğruuu...çaaattt!!!

cruiser diyenler, şehir içinde dönüşleriniz nasıl?

supersport, şehiriçi? bozuk asfalt? köy yolu?

motosikletin konforu;

nerde kullanacağınıza
nasıl kullanacağınıza
tecrübenize

ben cruiserle gayet rahat aralara giriyorum dönüşlerdede hiç sıkıntı yaşamadım

bence en rahatı cruiserdir sonra enduro gelir olabildiğince az yorulmamız sağlanmış bu motorlarda özelliği bu zaten

Mersin İl Temsilcisi
ben kişisel yazmamıştım ama görülüyorki, her birey kendince rahat gördüğünü yazmış.
işte, anlatmak istediğim de buydu; kişiseldir, genellenemez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar