hepsi aynı bunların ,parası bol olan repsol alıyor sadece![]()
Aynen dediğin gibi, hepsi aynı fabrikadan dolum yapıyor kendi tesislerinde şişeliyorlar. En iyi yağ en ucuz olandır.
hepsi aynı bunların ,parası bol olan repsol alıyor sadece![]()
arkadaşlar bide IPONE var nasıl bi yağdır ybr ye bu yağdan katmak istiyorum
Bende bu yağı araştırdım kaliteli yağlardan biri olduğunu biliyorum , alacağım kişide her marka yağ olduğu halde Ipone yağı almamı önerdi yeni teknoloji filan dedi yalnız APİ SG olması yüzünden vazgeçtim( Motul aldım
)
Arkadaşlar bu yağ neden SJ SL değilde SG. Benim bildiğim yağın APİ 'sindeki harf ne kadar büyürse okadar kalitesi artar. Acaba yanlışmı biliyorum???
Fazla uzatmıyorum...soru bu...en kaliteli olduğuna inandığınız motor yağı hangisi...birde nedenini yazarsanız mutlu olurum...sizi bu kaliteye ne inandırdı...
laboratuvarda muhteviyatını mı incelediniz...
ustanızmı bu dedi...
neye göre çok kaliteli veya çok akışkan...
fabrikasınımı gezdiniz...çokmu hijyenikdi fabrika...
yada uygun fiyat politikasıyla alakalımı...
unuttuğum markaları niye yazmadın diye ısrar etmeyiniz...yok Lukoıl...yok Valvolıne falan gibi Türkiyede olmayan abzürt markaları sırf burada hava atmak için anmayın uyarayım...Dünya markası ama burda yok ben tanımam aga...
birde açılmış ankete sonradan şık eklemek olmaz...
neyse aklıma gelenler bunlar...az geyik çok paylaşım...haydin bakalım...![]()
bu anket daha dogrusu en cok hangı yagı kullanıyorsunuz olmalı ıdı
kalıte konusu gorecelı kavramdır.işin teknık boyutuna gırıyor
koy bor poweri hepsi iyi o saatten sonra....
slm kardeşim ama benim araştırdığım kadarıyla bor power kesinlikle motorda kullanılmaz dediler çünkü bende katacaktım almaya gidince motosikletlerin motor yağı şanzıman, debriyaj yağı hepsi bir yerde olduğu için kullanamazsın istersen ben satarım ama olmaz dediler.
bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim, teşekkürler
Aynen dediğin gibi, hepsi aynı fabrikadan dolum yapıyor kendi tesislerinde şişeliyorlar. En iyi yağ en ucuz olandır.