Sizce en ideal en ucuz en sağlam ve en çevik motor nedir???

MKH

Sizce en ideal en ucuz en sağlam ve en çevik motor nedir???
İşte hepimiz duyuyoruz okadar para verdim yok şu parça gelmesi yok şura çatladı yok bura bozuldu diyemeyecek kadar en ideal en ucuz en sağlam ve en çevik motor sizce hangisi???:cat:

supermoto'lardır.
tabi dag taşla işi olmayan motorlara (scooter,race,cruiser,naked) istinaden bu örnegi verdim.

asfaltta en masrafsız motor supermoto'lardır. hem bizim çukur dolu yollarımıza uygundur hem de üstünde grenaj denen kavram pek olmadıgı için ufak tefek yatmalarda büyük hasarlar almaz.

kaba hatları vardır. dolayısıyla bir hasar aldıgı zaman bu kaba hatlar kabaca düzeltilir (yedek parçaya gerek kalmadan).

tabi sen motoru yerden yere vurursan, uçurumlardan atarsan buna yapacak bir şey yok. hiç bir motor buna dayanamaz zaten.

özetle verecegim cevap: SuperMoto

bu arada şehir içinde en çevik motor bile diyebiliriz.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
honda c90 super cup :cat:

en ideal en çevik en ucuz (kalıbına göre) ayrıca kaya gibi sağlam GS 500 olabilir ilk aklıma gelen..

valla bence her motor arıza yapabılır arıza yapmayan motor zatı olmaz ama soruna şole cevap vereyım yedek parça bollugu ucuzlugu ve servısı sana en yakın olan ve ıcıne sınen motor bence en ıyı motordur..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda innova, 21000 km tecrübem var

discovery seçmiş honda cup.bence hakediyor bu sıfatı.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mobylette...........................

supermoto'lardır.
tabi dag taşla işi olmayan motorlara (scooter,race,cruiser,naked) istinaden bu örnegi verdim.

asfaltta en masrafsız motor supermoto'lardır. hem bizim çukur dolu yollarımıza uygundur hem de üstünde grenaj denen kavram pek olmadıgı için ufak tefek yatmalarda büyük hasarlar almaz.

kaba hatları vardır. dolayısıyla bir hasar aldıgı zaman bu kaba hatlar kabaca düzeltilir (yedek parçaya gerek kalmadan).

tabi sen motoru yerden yere vurursan, uçurumlardan atarsan buna yapacak bir şey yok. hiç bir motor buna dayanamaz zaten.

özetle verecegim cevap: SuperMoto

bu arada şehir içinde en çevik motor bile diyebiliriz.

+1 supermoto...............................

supermoto dediğiniz cross tarzı motorlar mı oluyor acaba bence enduro tarzı motorlar hem asfalt hemde arazide ilerleyebildiği için türkiye şartlarına en uyumlu tip olduğunu düşünüyorum.biz asfaltta bile giderken engebeyle karşılaşıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar