Sizce çok mu istiyorum?

Hocam böyle bir motordan yamaha xmax e geçiş neden? Motor güzel çünkü sonrasında sizi kesecek mi scooter?

Hocam böyle bir motordan yamaha xmax e geçiş neden? Motor güzel çünkü sonrasında sizi kesecek mi scooter?

biraz konfor ve rahat istiyorum,bu motordan sonra belki kesmez ama vites atma derdinden kurtarır en azından beni ben rahatına düşkün adamım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rahat bir yana kaza seni bu motordan soğuttu dimi. Yoksa istediğin scooteri almak varken bu motora o parayı bayılmak akıllıca olmamış heves kurbanımı oldun?Fiyat sıfırna bakarsan gayet güzel ama kazalı bir motoru almak istemeyeceklerdir. İnşallah değişen parçaların ücreti sana mal olmamıştır.Öyle olduysa zararın çok büyük olmuş geçmiş olsun.Ön amortisör boruları için kaç tl yazdılar biliyormusun?

İlan açıklamasında bir kaç defa fiyatı uygun tuttuğunuzu yazmışsınız zaten. Eğer soru işareti varsa kafanızda yeteri kadar uygun tutmamışsınız demek ki.

Piyasasına çok hakim olmadan, diğer ilanların fiyatlarına bakarak yorum yapıyorum, pazarlık payını da göz önünde bulundurursak fiyatı uygun yazmışsınız. Şimdi 13 ve 13 küsürlük teklifler gelecektir, bunlar değerlendirilebilir. 13 altında teklif getiren de artık ölücü kategorisinde.

Her şeye tamam ama Olimpiyat Motor'un tamir etmesine hayır.
O adamlara zerre güvenim yok. KTM yakında alacak servisi zaten ellerinden.
Kişilik olarak nasıl olduklarını bilmiyorum ancak işçilik olarak oraya gidip, memnun dönen görmedim.

Yine de hayırlı satışlar. (baltalamış gibi olmamışımdır umarım)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar