Sizce Bu Paraya -> Bu Motor alinir mi ..? Görüsleriniz Ònemli :??:

Ya fabrikadan gidip suan sifir yamaha mt125 cikar bakimlari herseyini yap krallar gibi bak yapacağı 60 bin 80 bin sonra iner motor. Sen 35 binde kore mali alicam diyosun o paraya. Al al çekinme yolda da kalirsin 1.5 milyara satarsan mutlu olursun.
Sahibinden e inanma gerçek piyasa bu git japon al.

Ybr 125 al kafan rahat etsin.yakittada sorun olmaz parcada bol.yamaha kalitesi sonucta

Dostum, ben de ogrenciyken almistim ilk motorumu. Kymco ck 125. 7 sene kullandim. 1.150 liraya almistim o zaman. bu makinayi biliyorum. Eski kasa, arkadasta var, yeni kasalarla arasinda daglar kadar fark var. Kotu degil ama fiyati cok istemis. Iyi arastir, acele etme. Fazla paran yoksa, parani da cope atma derim. Ilk makinan olacak, dandik bisey olup da basini agritmasin.

Doğru diyosun..Ama inan ki o kadar çok motor çeşiti var ki hangisine karar vereceğini şaşırıyor insan..Biraz sabırsızım..Tsk yorum icin..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Ybr 125 al kafan rahat etsin.yakittada sorun olmaz parcada bol.yamaha kalitesi sonucta

Arada fiyat farkı var biraz ama..Galiba biraz daha beklemek iyi fikir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar