Sizce bu motosiklet bana uygun mudur?

Yorumlar için teşekkür. Ben 600cc kesinlikle almam, kendini o tehlikeye sokmam, tecrübeli olsam bile. CBR 125 tam ideal motosiklet sanırım.

Bende vardı cbr güzel motor son hızı 120 falan kullanımı çok kolay arada vitesi geçmiyo.trafiğe dikkat.

Arkadaşim yorumları okumadim ama söyle bi göz attim.Hiç kimseyi takma bak motosikletim kisminda Cbr 125 yazıyor.17yasindayim haziranda sinava girecem 1.5aydir motor bende.motorda oturuş pozisyonu SS falan değil gayet rahat.173 boy 74kiloyum.sürekli çift kişi kullanıyoruz motor şekil olarak kullanis olarak şahane.konu acmistim fotolara bak.Al kardeşim paran varsa affetme derim

ehliyetsiz övüne övüne kullanıyorsun bide buraya mı yazıyorsun marifet gibi. bayılıyorum sizin gibilere ya umarım birine çarpmazsında hayatın %100 kusurlu kazadan çürümez.

Yorumlar için teşekkür. Ben 600cc kesinlikle almam, kendini o tehlikeye sokmam, tecrübeli olsam bile. CBR 125 tam ideal motosiklet sanırım.

ben de öyle diyordum zamanında :) ...oturuşu bir naked gibidir...dike yakındır...3 aya sıkılacaksın çayına iddiaya girerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar