Sizce bu iş türkiyede tutar mı?

Bir blogda okuyordum türkiyede bu işi yapan yokmuş diye okudum.

Kişisel bir deniz altı fakat köpek balığı kılığında
http://www.seabreacher.com/seabreacher-action-palm-dubai

Videosu burada bunu satın alsan cok kalabalık bir plajın onunde gezinsen ve 10 dakikası 15 tl desen sizce iş yapar mı:d

Bence insanlar bunu görüp kaçar bırakın binmeyi:d

1-2 Kere gören insan kacmaz ha 1-2 kere görmeyen insan saka yaptıgını sanarsa kimin kacıcagı belli olmaz :)

çılgın iş yapar ama sen batarsın :) karting arabası bile 10 dksı 15 liradan başlıyo :) yakıt olayı adamı tüketir

Evet bunlar harika :d acıcaksın cok kalabalk gir yere ufak dukkan kopek balıgı senin gosterdigin hepsi olucak günde en az 350 dolar garanti

Fiyatı ne acaba bunların bir fikrin var mı?

Neyle calısıyor cözemedim gücünü sudan alıyor fakat o güçü ne üretiyor nerden alıyor

birçok insan biner meraklısı çok olur kalabalık yerde gezdirecen istanbul gibi tenha yerde müşteri olmaz ama fiatı hayli yüksek olur benzin pahalı

hacım jet ski 10 dakikası 50 lira buna nası 15 lira dicen :silent: en az 100 lira demen lazım. yanlız bide bu olaylarda şöyle birşey var, jet ski vs tarzı aletler kiralandığında sorun çıkarsa binen kişiye sigorta yapmadığın için kabak sana patlar onu söyliyeyim.

o flyboard dediğiniz şey jetskynin, su itmeli motoruna bağlanıyor, jetskyninde gazını adamın eline bağlıyorlar. mantık bu belki yurt dışında 5 yıldır vardırda turkiyeye anca geldi işte.

dostum onun üçreti ne kadar biliomusun ?? bide belki o kişie özel üretilmiştirrr ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar