Her malın bir alıcısı vardır. Sen nasıl beğenip aldıysan birileride beğenip alır. Ancak şu anda motosiklet piyasası hareketsiz. Ben kuba rx9 u satışa koydum arayan yok 4 binlik motor altı üstü.
Tavsiyem marka 2019 da piyasaya sıfır modelini sürünce satışa çıkart.
Şahsen TNT25 i 20bin km kullanmış biri olarak ,japon malı olmayan bir motoru bir daha almam.
Mt07 ile leoncino heralde benzer fiyat aralığında diye karşılaştırılıyor , diğer türlü 3 vurup tek sayma durumu var.
Ote yandan cruiser olayi bambaska bir durum ,hangi cruiser mesela?
Sonuçta serbest ticaret ,
Mühendis arkadaşlar bilir tpm diye kalite sistemi var bizim şirkette tr de namlı danışmanlarından Türker bozinoğlu anlaşmış , akşam şirketin lokalinde FB maçı seyrediyorlar sene 2011-12gmy ve direktör ile yönetim kurulu adamı tutugu için bizim kiler laf söyleyemiyor adama gmy masaya çağırdı bana dedi Serkan bir tpm projesi de sen yapta kalite düzelsin dedi , bende durdum bir maça baktım birde gmy zaten gmy beni puşluguna çagırdıgı belli , buldum dedim derya bey şu FB ye bienvenu satan adamı bize pazarlama cı diye alalım, bak kalite sorunu kalıyor mu .
Bivenvu de bırak fb de oynamayı ikinci liğ topçusu bile değil , nasıl fenere kakalamışlar ise artık.
Sonuç ta serbest piyasa olabilir çin malı motor da 40 gidebilir bienvenu de fener de oynadı .
30 35 arasi bir rakam eder.500luk motor sonucta honda cb500 ayarinda ve fiyatinda olmasi gerekir.bu tarz motor fazla yok evet ama xsr 700 bir boy büyük kalir.xsr 35 40 arasi piyasasi varsa 30 35 arasi bu motor icin bence dogrudur.30 altina hayatta satmazdim ben.tabi marka degeri ve tek motor oldugu icin durum farkli.
bu motorun akranı cb500 değil yalnız ducati scrambler 400,Husqvarna vitpilen 401 falan.. Bu arada fiyatta hiç yorum yapmam hakkı sence neyse onu iste elbet hakkını veren olur.
Sıradanlıktan uzak ve değişik motorları seven birisi olarak durumunu anlıyorum. İlk motorum olan Hyosung X5 veya GD250N olarak adlandırılan modeli aldığımda aynı şeyleri fazlasıyla yaşamıştım. Ufak tefek sorunlar garanti kapsamından giderildi onun dışında çok eğlenerek kullanmıştım o motoru. Sonrası ise daha çılgındı bir avuç olan Husqvarna Nuda 900 alınca daha da fazla duydum aynı tepkileri. Ancak bunun keyfi gerçekten çok farklı. Bu arada 2 motoru da çok minimal zararlar ile sattım ve çok eğlendim, üstelik çokda övgü aldım kullandığım süreçte makinalar hakkında. Son 2 motorum Japon ve Suzukinin Bandit serileri, bunlarda biraz enteresan ve çok ilgi görmeyen modeller.
Motorunun yeni olması, cc oranının bizim insanımıza pek hitap etmemesi ve son yıldaki fahiş fiyat yükselişleri satamaman için etkenler, Japonlar bile zor satılırken şuan satman biraz zor. İhtiyacın yok ise bana sorarsan satma, kafana da takma bu mevzuyu. Motorun ile daha dogru düzgün km bile yapmamışsın. Fırsat geçmiş eline Leoncino'nun kilometre rekorlarını sen kır işte, icabında markanın yüzü haline gel. Şuanki motorumu satmayı düşünüyordum ancak güncel fiyatlardan sonra evladiyelik yapmayı düşünüyorum. Yine söylüyorum zarar ederek elinden çıkartma motorunu zorda değilsen.
Daha FB gruptaki önerimi yineliyorum.
Motoru satmak yerine bir diziye kiralayın. Daha iyi para getirir.
Başkası farklı düşünebilir ama bence bu çok klas, kendine has stili olan bir motor...
Tâbi canım haklısın. BMW de yeni F750 ve F850 nin bloğunu Çin de Loncin e yaptırıyor. 115 Bin TL veren arkadaşlara söyleyeyim. İlanlara maksimum 45-50 yazsınlar.
Bu yazdığın çok şey yazarım da gereksiz , olur...
bundan sonra ki yazdığım şeyi gerçekten toş toş geçmiyorum , benim yakın bir arkadaşım ağabeyi vardı geçen sene kanserden hayatını kaybetti, kendisi Galatasaray lisesi mezunuydu Gökan ağabey , . Gökan ağabey TR de yaşadığı zamanlar ilk işi tekstilmiş zamanında 10 adet kaz tüyü montu Afrika'da ekvora yakın bir yere , satmış, bunun resimlerini pproformlarını saklardı. bunun başarısı kendisine çok kapılar açtığı anlatmıştı. Milettin don ile hatta donsuz dolandığı yere kaz tüyü mont satmak inanılmaz .
Cidden toş toş geçmiyorum bunu yazdığın fiyatın %10 altına bile satmayı başarır isen belgesi sakla resmini sakla CV ne koy , bu üst düzey bir yönetici de çalışanında bekledigi bir özellik olmaz işe ikna kabiliyeti . Çok yerde kapı açar sana .
İsim vermeyim ama ciddi bunu başarırsa Honda Türkiye'de gmy , temsada satış direktörü , anlaşda pazarlama müdürlüğü yapmış ,bu işleri yaptıktan sonra eğitimci olacağım diye Harvard da doktora yapıp şimdi de Sabancı üniversitesi hoca olan kendisi makine müh olup kariyer i pazarlama olan bir motorcu ağabeyimiz den sana ref mektubu alabiliriz .çok iyi ikna kabiliyeti var iyi pazarlamacı olur diye