Sizce almalı mıyım?

Arkadaşlar , burada Satılık 99 MODEL Yamaha Enduro var.
Aslında herkes Enduro diyor, ama motor , Cross'a daha çok benziyo...

Motor tek silindir 600 cc , 4 siboplu ve çift egsoz çıkışlı. (yani kafanızda canlandırmak için yazdım)

Markanın modelini hatırlamıyorum...

Siz, enduro da yamaha veya tek silindirli 600 lük bi motor için ne dersiniz? Ben çok beğendim kesin alacam ama belki burada vereceğiniz bir bilgi ile yanlış yoldan dnmüş olurum???

:silent: :silent:

viper_1' Alıntı:
Arkadaşlar , burada Satılık 99 MODEL Yamaha Enduro var.
Aslında herkes Enduro diyor, ama motor , Cross'a daha çok benziyo...

Motor tek silindir 600 cc , 4 siboplu ve çift egsoz çıkışlı. (yani kafanızda canlandırmak için yazdım)

Markanın modelini hatırlamıyorum...

Siz, enduro da yamaha veya tek silindirli 600 lük bi motor için ne dersiniz? Ben çok beğendim kesin alacam ama belki burada vereceğiniz bir bilgi ile yanlış yoldan dnmüş olurum???

:silent: :silent:

üstad çok yaşlı bir motor değil ama km si ve fiyatıda önemli. sonra bi ustayada göstermen lazım.Japonlar yamandır ama parçalarıda pahalı. ona göre .2, el diye heveslenipte iyice bakmadan niyetlenme.
bende 1 ay önce bir klr 600 e niyetlen miş idim.. bbrr usta yardımcı oldu fikir bakımın dan sağolsun..amma haşat bir motordu, vazgeçtik..
bakalım o model ymaha kullanan varsa fikir verir herhalde..
hayırlısı olsun..
ama şunu söyleyim binilecek makinalar....temiz ve fiyatı makul se al derim...

Süper Moderatör (BBRR)
O yıla ait sadece 2 motoru var yamahanın 600 cc lik
biri TT 600 R
vzhp40.jpg

diğeri XT600E
vzhpbr.jpg

Her ikiside tek eksozlu ve 4 süpaplı seninki hangisi...
çokta yaşlı değil ne kadar istiyolar kaç kmde motorun durumu ne bunlar önemli

2.fotoğraf (Büyük olan)
XT 600 E olması lazım...
Piston yatağı , pistonlar ve diğer birkaç malzemesi daha yeni değişmiş.
Motoru usta satıyor zaten , yani servis bakımlı dediler...
Parça değişimi ve bakımdan sonra gezdiği yol 1000 km olmamış bile...

Benim mahalledeki , usta da tavsiye etti.Güzel motor , canavar gibi , işini görür dedi. :silent:

dostum rektefiye görmüş bi motor almaktansa bence rektefiye görmemiş daha uzun yol yapmış bi motor al daha iyi sonuçta fakat fiyat vermen lazım bide hernekadar fikir alsanda burdan motoru görmeden yapılacak yorumlar biraz havada kalıcak benim tavsiyem sabret biraz daha acele etme büyük motor olsun diye

rektefiye görmüş motor ne derece iyi olur bilemem. rektefiye görmüş alfa romeo almıştım 1 sene sonra motor tekrar indi. dikkat et bence.

teknik kısmında sorun çıkarcak birşey yoksa şimdiden hayırlı olsun volkan.
şu da var tek silindirli olduğu için fazla sorun olacağını sanmıyorum bakımı kolaydır. ama fiyatı normallerinden ucuz olmalı. çünkü rektefiye görmüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar