Sizce akü mü değiştirmelimiyim ?

Dün akşam anahtarı kontakta yaklaşık 3 saat bırakmışım.Motora bindiğimde akünün tamamen bittiğini farkettim.Vurdurmaya vs ye çalıştım ama hiç bir işe yaramadı.Akü kablosuyla başka bir motordan takviye ile motoru çalıştırdım.Motor 2013 ocak trafiğie çıkışlı 12500 km de sizce Akü mü değiştirmem gerekirmi(yaklaşık 110tl) yoksa mevcut akü ile devammı etmeliyim ?

Aku bitse bile vurdurursan motor her turlu calisir bi kere. Motoru bi daha tam ogrendikten sonra vurdur calisirsa 1 saat kadar gez sonra sondur 5 dakika sonra calistir calismazsa yada calisirken biraz zorlanirsa degistir. Eger rahat marsi vurup far sinyal vb. Sorun olmazsa bu akuyle devam
Edebilirsin.

aküyü söküp şarj edersen eski haline gelir...bir iki kere daha bu şekilde boşaltma hakkın kalır..sonrasında yenilemen gerekir...ama en sağlıklısı çıkartıp 12 saat şarj et/ettir

dün bi arkadaş dedi şimdi geldi aklıma :)
kavga ettik diye karıyımı boşayalım :)

Valla kardesim aku tamamen bittiginde vurdurarak da calismaz.Benim arabanin akusu tamamen bosalmisti ordan biliyorum.Akunde normalde bi sorun yoksa degistirmene de gerek yok.3 saat kontak acik kaldiginda aku bosalmasi normaldir.Bence sorun yok.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,Hepinize iyi sürüşler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar