motor...naber hacım...yomu adanada sevdiğin bir usta kankam...motorun anavatanı Adana'dır diye bilirim...gerçek motor ustaları Adanadan çıkar...bunu bilir bunu söylerim...
BBRR abiii....şimdi motorla uyum falan dedik...henüz senin fiziğine uygun bir motor olmadığı için...

...senin proje yatar baba...
hyosung 150...hacım tarfik kurallarına uymak çok zor değil valla...
xxxxx...şu inşallah maşallahlar olsun senide görcez aramızda...
shamyl bula bula federal gibi bir şebeleğimi buldun baba ya...:mrgreen:
luxor kanka banada Avustralya sıdney yolları gözüktü bu yaz 2kankacım...bi ara sohbet edelim oralarda ne yaparız ne ederiz diye...sevgiler...baba hergün havalimanındayım dedim ama...antrepolardayım....gelemedim kanka yanına...
motorinn...nerden buldun kanka ya...süper fotoydu iyimi...bana yollasana şu ambiansı kanka...
metal kanka...sessiz ve derinden takılıyorsun...motor işini biliyorsun ama çaktırmıyorsun...
nıghtwacer ...aha nihayet bir adanalı çıktı ve bu işi benin ustam yapar dedi...
zeda3000...kanka zaten tr genelinde...il il takılalım yani...izmir antalya...adana konya...eskişehir...hocam kıckboxcumuzun yoksa motorcumu:mrgreen:
mehmethan1 taam sensin kankam yılın motorcusu...senimi kırcaz...
ledo kanka hiç gerek yok polemiğe...dimi ama...taam sanada bir ödül ayarlıycaz...

....herkes hata yapabilir...
alesteeeeeeeee...kanka naber lan...cadaloz...ayıca bir giriş oldu ama severim seni...2005i bilmem ama...2006 da alestedeki motoru gördüğünüzde kafanız tavana vuracak...çünkü tr de böyle bir tasarım yok...ben gördümde ondan...aleste sen gönlümün kankası

prensesisin...motor bahane aleste şahane...
trenox kanka...çok türk filmi izliyorsun abicim...belli...
darkdıamond...alda görelim hocam...azınlıkta olsan burda olman yeterli...yani motoru olmayanları genelde pek sevmez dışlarız ...ama sen takıl bize...
cbr10000rr ...nerelerdesin kanka...dağıtırım ülennnnnnnn...
xx moymullu her şekilde uyar bize kanka...
lan numan...allah cezanı verecek...ne fesat bir eşşek sıpasısın sen evladım...tövbe ya...ama hatunlar fenada değil...
zuhtupaşa abi yapma gözünü seveyim...hepimiz iyi iinsanlarız...
serhatcım sana herşey yakışır kankam...
bedbin dd yi pek tanımıyoruz be dostum...yoksa adam kitap yazmış...aşmış yani...o ordinaryüs...biz profesörü arıyoruz...
canım arvasi abim evet ödül vereceğim...bizzat ben...kendi ellerimle...nerelerdesin baba...msndede yoksun...bak kıracam kalbini ama...:rendeer:
YA ARKADAŞLAR BU ARADA....
2005 YILININ TIRT MOTORCUSUNU....
BİRDE 2005 YILININ KELEBEK MOTORCUSUNUDA SEÇELİM...