- Konu Yazar
Bugün her zamanki gibi işten eve geliyorum.Önümde araçlar var bende baya bi yakın takipteyim , öndeki araç birden bire frene bastı. Bende 40 la falan gidiyorum. fren lambasını görür görmez (çok yakınım 1-2 mt var arada ) aniden frene basıverdim -her iki frenide kullanırım her zaman- ön teker hemen kaptırdı ve . motorda bi iki çizik dışında.Direksiyon sağa kırıldı motor sağa yan yattı.
Bende hemen sağ elimi kaldırdım ve sağ ayağımı yere bastım hemen motoru tekrar kaldırdım. Önümdeki araca 20-30 cm kaldı çarpmadık
öndekide panikledi (nasıl gördüyse) bi kalkış yaptı motor sesinden anlıyorum (basbas) buna rağmen geriye doğru araba kayıyo (yol meyilli) neyseki kalktı
bende baktım motorun sağına soluna bişi yok (marka : monero angel 150 scooter dandik çin ama çok düştü maşşallah hiçbi sorun yok ne grenajda ne aksamda sadece çiziliyo
)
E bendede bişi yok Allahtan baya bi ucuz atlattık.
Adam ilerde durdu saolsun bişiiin varmı kardeş dedi yok dedim saol. Sonra neden durduğunu anladım arabasının arkasına bakıyo
. Dedim abi çarpmadım.Tamponunun solunda bi extra boya var ona bakıyo
dedim abi o zaten varmış
( bu kadar olmaz. insanın biri arkasında düşüyo oda tamponuna bakıyo işte türk milleti napcan) neyse
bastım gittim.Ama yılların tecrübesi işe yarıyodaaaa (düşerken )
o tecrübe takip mesafesini korumuyo (ana fikir burda
)
Ama ani frende bu kayma benim içime hiç sinmedi neden kaydı niye kaydı

ya yağmurlu olsaydı. Bu motorlar hepmi böyle.
Ani fren tecrübesi olan arklar varsa yazarsa sevinirim...
Baya bi uzun oldu ama napim kazasız sürüşler...
Bende hemen sağ elimi kaldırdım ve sağ ayağımı yere bastım hemen motoru tekrar kaldırdım. Önümdeki araca 20-30 cm kaldı çarpmadık
öndekide panikledi (nasıl gördüyse) bi kalkış yaptı motor sesinden anlıyorum (basbas) buna rağmen geriye doğru araba kayıyo (yol meyilli) neyseki kalktı
bende baktım motorun sağına soluna bişi yok (marka : monero angel 150 scooter dandik çin ama çok düştü maşşallah hiçbi sorun yok ne grenajda ne aksamda sadece çiziliyo
E bendede bişi yok Allahtan baya bi ucuz atlattık.
Adam ilerde durdu saolsun bişiiin varmı kardeş dedi yok dedim saol. Sonra neden durduğunu anladım arabasının arkasına bakıyo
dedim abi o zaten varmış
bastım gittim.Ama yılların tecrübesi işe yarıyodaaaa (düşerken )
o tecrübe takip mesafesini korumuyo (ana fikir burda
Ama ani frende bu kayma benim içime hiç sinmedi neden kaydı niye kaydı
ya yağmurlu olsaydı. Bu motorlar hepmi böyle.
Ani fren tecrübesi olan arklar varsa yazarsa sevinirim...
Baya bi uzun oldu ama napim kazasız sürüşler...