Siz Siz Olun kimseye Motosikletinizi vermeyin!

Bugün Acil İşlerim Var diyerek Hergün jantlarını Elimle sildiğim Motosikletimi Abi sayılacak bir insana verdim Ben dükkanda yokken anahtarı bırakmış marşa bastım motosıklet gürültülü çalışıyor ve Kavrama noktasında birden atıyor motoru Sonuç Egsoz dağılmış İçinden Şıkır şıkır ses geliyor Zincirden Takır Takır ses geliyor zincir ayarlı ve yağlı idi Bi emanetı Bu derece hor kullanmak için insan olmamak gerek yarın hesabını soracağım ancak siz siz olun Ölüyorum dese motosıkletınızı vermeyın !

Benim kuzen de vermisti arkadasin tekine ehliyetim var diyordu yokmus.. sikintili isler guvenmeyin.adam olur bisey olur hem vicdan azabi hem de ugras dur. Gecmis olsun.

valla haklisin bende oyle bos pazar alaninda calisirken dayinin biri geldi dedi 600 luk felan alcam dedi bu nasil dedi bi tur atabilirmiyim dedi okey dedim indim adam bindi birinci viteste bi abandi gaza dedim in napiyon bu son olayimdir kimseye vermem bende ...

Bugün Acil İşlerim Var diyerek Hergün jantlarını Elimle sildiğim Motosikletimi Abi sayılacak bir insana verdim Ben dükkanda yokken anahtarı bırakmış marşa bastım motosıklet gürültülü çalışıyor ve Kavrama noktasında birden atıyor motoru Sonuç Egsoz dağılmış İçinden Şıkır şıkır ses geliyor Zincirden Takır Takır ses geliyor zincir ayarlı ve yağlı idi Bi emanetı Bu derece hor kullanmak için insan olmamak gerek yarın hesabını soracağım ancak siz siz olun Ölüyorum dese motosıkletınızı vermeyın !

geçmiş olsun öncelikle ama bir şey soracağım. egzoz kısmını bilmem bozmuş vs olabilirde zinciri öle 2 saatte kullanılmaz hale getirmek pek kolay değildir. zinciriniz ayarlı ve yağlı demişsiniz diye sordum bunu...

valla haklisin bende oyle bos pazar alaninda calisirken dayinin biri geldi dedi 600 luk felan alcam dedi bu nasil dedi bi tur atabilirmiyim dedi okey dedim indim adam bindi birinci viteste bi abandi gaza dedim in napiyon bu son olayimdir kimseye vermem bende ...

kardeş bende 600 luk makine alcamda 1 tur atabilirmiyim :queen:

versene bir tur :)

Atalarimiz bosuna dememis

AT AVRAT SILAH ödünc verilmez diye ... Ben baskasinin malini yayan giderim istemem , isteyenede vermem....

zaten gebe kalinca mecbur veriyorsun , önemli olan gebe kalmamak..
ben motor tehlikeli sana veremem ölür kalirsin diyorum , fazlada konun üstünde kalmiyorum..

1000 lik almıcaksan olmaz :D

gel abi veriyim ayip ediyon :D .ama cidden adam gitti tepe gaz ilerden dondu abı napıyon gurban olıyım dedim rodajda motor adam diyorkı gaz açta açılsın :D bişey demedım artık :D

binmem ben :) eğilemiyorum o kadar rahat değil :) 2 gün yol yapta rodajın bitsin 3 haftadır rodajdasın :)

Motosiklet sürmeyi bilmeyen biri bile olsa o bahsettiğin zararı veremez. Bence abartmışsın biraz.

Motorsiklet kullanmayı bilip bilmemek önemli değil aslında tabi kalp kırmak istemiyoruz kıramıyoruz bazı yakınlarımızı ama şöyle bir ata sözü var; el elin eşşeğini türkü çığırarak ararmış

Ben gayet motor bilgisi olan bir arkadaşıma verdim kendi motorunda hız yapmaya adam nasıl zorluyor benim motoru, arkadan onun motoruyla takip ediyordum hemen el kol yaparak çek dedim dayanamadım artık, savunması ise senin motorun ss dedi ne olacak! Şaka gibi.. Başkasının malı olunca işler kolay oluyor demekki.

geçmiş olsun kardeşim ..kesinlikle ben de vermem ve binmem de .kor gözlü badem gözlü oluyor sonra:)

sonradan pişmanlık yaşayana kadar laf yerim daha iyi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir söz derler malını veripte kötü olursun vermeyipte kötü olursun öyle ise malını verme öyle kötü ol, zararı olmasın

Ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama, AT , Avrat, Silah sözü geldi aklıma :) Motorun emaneti olmaz.. Kimseden İstemem kimseyede vermem.. Verilmez zaten.
En kötü iltimali düşün üzerinden düşüp ölse ailesi hayatın boyunca seni suçlar.

sakat iş; o bizim neredeyse (okadar bağlanmamalı ama) protezimiz

geçmiş olsun öncelikle ama bir şey soracağım. egzoz kısmını bilmem bozmuş vs olabilirde zinciri öle 2 saatte kullanılmaz hale getirmek pek kolay değildir. zinciriniz ayarlı ve yağlı demişsiniz diye sordum bunu...

Kardeşim Debraj Zaten bitik sayılırdı Debrajla çok oynamış sanırım Kavramıyor artık atıyor direk motoru ileri

Elin adamını motoruna mı bindirdin sen şimdi yani?

Bu nasıl bir rahatlıktır arkadaş!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar