Siz Olsaydınız Hangisini Tercih Ederdiniz ?

Kardeşim şimdi arkadaşlar bir sürü güzel önerilerde bulunmuş ama illa ki bunlardan birini alcam diyosan asya güzel duruyo:cat:

Kardeşim yazdığın motosikletler arasından kubafastwini direk ele çünkü artık üretilmiyor pek tutulmadıı
Mondi destro 250 1.ci serisi berbattı diyolar ama 2011 2012 serileri 2.ci seri olarak gelenler çok ii yaazıldığını okudum
Asya hakkında hiç bir fikrim yok en nihayetinde daha yeni çıktı fiyat muhtemelen 6 yada 7.500 arası olacakdır hiç okadar olmaz deme emin ol olacakdırr
Arora 200 tigerı dayım kullanıyor Maraşta şuan yaklaşık 17 binde imiş hiç bir sorunum yok diyor ki bende almayı düşünüyorum tek sorunu arka kampana onun fiyatıda sadece 3.100 tl
Ama seçenekler arasında Mondi iiyi görünüyor Biraz araştırma yaparsan kullananların yorumlarını okumanı tavsiye ederim

Kardeşim yazdığın motosikletler arasından kubafastwini direk ele çünkü artık üretilmiyor pek tutulmadıı
Mondi destro 250 1.ci serisi berbattı diyolar ama 2011 2012 serileri 2.ci seri olarak gelenler çok ii yaazıldığını okudum
Asya hakkında hiç bir fikrim yok en nihayetinde daha yeni çıktı fiyat muhtemelen 6 yada 7.500 arası olacakdır hiç okadar olmaz deme emin ol olacakdırr
Arora 200 tigerı dayım kullanıyor Maraşta şuan yaklaşık 17 binde imiş hiç bir sorunum yok diyor ki bende almayı düşünüyorum tek sorunu arka kampana onun fiyatıda sadece 3.100 tl
Ama seçenekler arasında Mondi iiyi görünüyor Biraz araştırma yaparsan kullananların yorumlarını okumanı tavsiye ederim

Destro nun topicini okudum evet bu motorun ilk serisinden çoğu kişi memnun kalmamış ama 2. serisinden çok memnun olanlar var hatta memnun olmayan görmedim ama herzamanki gibi honda-yamaha kullananlar bu motoru görmeden kullanmadan gelip kötülemişler :D

Destro nun topicini okudum evet bu motorun ilk serisinden çoğu kişi memnun kalmamış ama 2. serisinden çok memnun olanlar var hatta memnun olmayan görmedim ama herzamanki gibi honda-yamaha kullananlar bu motoru görmeden kullanmadan gelip kötülemişler :D

Ya işte Hani Bende kıyas yapmim de hani kulakdan duyma bilgilerle olmuyor bu işler bi modeli kötü oldumu tmm dır bu marka beş para etmeze çıkıyor adıı
Kanuni Windy S 150 serisi daha 1 parçası hakkında kötü diyen duymadım
mondial 125 mh dirift ayni şekilde mondail 150 mc x aynı şekilde bu makinalar la beraber cbf, ybr kullananlar da var adamlar bu yazdığım ürünleri tavsiye ediyorlarr ama ne oluyor bi cbf kullanan ark yok diyor çan çin çon al ma çok kötüü cbf all 4.5 milyarımız varda biz mi cbf almıyoz dimi 3 milyara daha torklu yağ yakmayan mc-x alırım haksızda değilim hani

ben olsam mondial destro 250 yi seçerdim çünkü 6000 tl fiyata ''ÇİFT SİLİNDİRLİ,SU SOĞUTMALI,BOL YEDEK PARÇALI'' başka bi seçenek yok ayrıca enjeksiyonlu olduğu için yakıt konusunda da gayet mantıklı olduğunu söylüyolar.
Zaten Destro 250 topic ini okuduğunu söylüyosun bende biraz takip ettim orayı çünkü benim de o motoru almak gibi bi niteyim var :)
o yüzden seçenekler arasında en mantıklısı destro derim...

ben olsam mondial destro 250 yi seçerdim çünkü 6000 tl fiyata ''ÇİFT SİLİNDİRLİ,SU SOĞUTMALI,BOL YEDEK PARÇALI'' başka bi seçenek yok ayrıca enjeksiyonlu olduğu için yakıt konusunda da gayet mantıklı olduğunu söylüyolar.
Zaten Destro 250 topic ini okuduğunu söylüyosun bende biraz takip ettim orayı çünkü benim de o motoru almak gibi bi niteyim var :)
o yüzden seçenekler arasında en mantıklısı destro derim...

Bende öyle düşünüyorum en mantıklısı destro ama sanki biraz küçük duruyor 125cc motor gibi.

Ama sesini dinleme fırsatım oldu gerçekten tatmin edici bir sesi var 250 cc motora göre :)

Bende öyle düşünüyorum en mantıklısı destro ama sanki biraz küçük duruyor 125cc motor gibi.

Ama sesini dinleme fırsatım oldu gerçekten tatmin edici bir sesi var 250 cc motora göre :)
Yok Hocam Ben yakından gördüm bir kaç sefer bayağı kalıblı Üstelik birde arkaya topcase ekledinmi güzelinden 10 numara olur

köyde sağlam dediğin motor CUP hacı...bu motorlara bu paralaı bağlama...lütfen demiyorum...Allah rızası için diyorum verme bu paraları vitesli çayna işine...

BENDE KONU AÇMADAN FİKİR VEREBİLİRSENİZ İYİ OLUR.
Bende Yazın Motor Alıcam Hatta Şubat Mart Arası gibi alabilirim.Fakat Sürekli fikrim değişiyor.
Maximum 4,500-5,000 Bütçem var.
2.EL Honda Dylan veya Gilera Runner Diyorum. 2008 Model civarı.
ve de Sıfır TVS Apache diyorum. bu 3 lü arasındayım. 2. Elden de çok korkuyorum.

köyde sağlam dediğin motor CUP hacı...bu motorlara bu paralaı bağlama...lütfen demiyorum...Allah rızası için diyorum verme bu paraları vitesli çayna işine...

Köyde oturuyosak toprak yolda sürücek değiliz herhalde :D pekte küçük sayılmaz zaten 5bin nüfus ztn windy ve cup ta durucak yani toprak yola gireceğim zaman windy ile girerim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

180cc 13hp:farao:

BENDE KONU AÇMADAN FİKİR VEREBİLİRSENİZ İYİ OLUR.
Bende Yazın Motor Alıcam Hatta Şubat Mart Arası gibi alabilirim.Fakat Sürekli fikrim değişiyor.
Maximum 4,500-5,000 Bütçem var.
2.EL Honda Dylan veya Gilera Runner Diyorum. 2008 Model civarı.
ve de Sıfır TVS Apache diyorum. bu 3 lü arasındayım. 2. Elden de çok korkuyorum.

Harun kardeş ayrıca bir konu açarsan araya kaynamaz...

Köyde oturuyosak toprak yolda sürücek değiliz herhalde :D pekte küçük sayılmaz zaten 5bin nüfus ztn windy ve cup ta durucak yani toprak yola gireceğim zaman windy ile girerim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

anlamadın hacı...cup motorlar dağda taşta ovada nerde kullanırsan kullan kolay kolay öldüremezsin...o modeller zaten hangi model olursa olsun sağlamdır...az bekle Hondanın yeni modeli gelecek 2 haftaya onuda değerlendir...kısmet diyelim hakkında...

Asyanın modelini alacağını Kanuninkini tercih edersn daha iyi olur...en azından servis yedek parça ıskıntısı çekmezsin...bu da bir seçenek...

mesele sorun çıkartması değil, frenleri ve amortisörleri süs niyetine koymuşlar çinlilere :)
gerçekten özür dileyerek söylüyorum ama iyiye binmeden, kötünün kötü olduğunu anlayamaman normal
Benim motorumun frenleri de amortisörleri de harika, ama kötü çinliler de var haklısınız.
Frenler kampana ama insanı üzerinden atacak kadar iyi tutuyor motorumun frenleri. frenlerin dozajlaması da çok iyi ve hassas.
Aynı frenleri 20-30kg daha ağır motorlara da takıyolar sanırım bu nedenle frenlerden memnunum :cherry:
ayrıca 2000km den fazla yol yaptım bir kere bu ne sert süspansiyon ah belim demedim :)

mondial yada kanuni al derim..madem o kadar çok parayı sıfır çinliye vereceksin o zaman kanuni yada mondial al bari de yedek parça ve servis konusunda sıkıntı çekme..ayrıca teknik özelliklerde verilen beygir güçlerine aldanma..çoğu çinlinin yazılanlar ile motor güçleri pek birbirini tutmuyor..

mondial yada kanuni al derim..madem o kadar çok parayı sıfır çinliye vereceksin o zaman kanuni yada mondial al bari de yedek parça ve servis konusunda sıkıntı çekme..ayrıca teknik özelliklerde verilen beygir güçlerine aldanma..çoğu çinlinin yazılanlar ile motor güçleri pek birbirini tutmuyor..

En iyisi destro almak yani zaten aklımda o vardı ama görüntüsünden dolayı kafam karısıktı ama kara verdim destro alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar