Siz olsaydınız durabilirmiydiniz.

Evet arkadaşlar cbr1000 rr lı arkadaşımız çok güzel frenleme yapıyor sizin görüşleriniz nedir? ve siz olsaydınız aynı şekilde durabilirmiydiniz. Dakika 1.35 den sonra izleyebilirsiniz.
http://youtu.be/Yxm8ysjCYoo

Ben olsam Solundan Kaçmaya Çalışırdım herahlde fren yaparken iyi frenlemiş

Yeni internet kampanyasi ile internetin her eve ulasmasi cok guzel oldu :) sizinde hayirli olsun :mrgreen:

valla iyi frenlemişte daha önce izlemiştim aha çarpti demiştim bence kaçış manevrası yapması daha mantıklı burda durması buyuk şans gibi

ben böyle durabilecek bir pozisyona dahi girmem risk uzun yıllar motosiklet sürmek istiyorum

Bence de durması şans, o kadar net kestiremezsiniz duracağınız noktayı. Ben olsam durabilecek olsam bile bir yere kadar hız kestikten sonra kaçış manevrası denerdim. Benim böyle hızlarda işim yok gerçi ama, olsam öyle yapardım herhalde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Titreme ve ses ABS miydi?

Yillarin videosu bunu izleyen cocuklar cbf 150 ye biniyolardi simdi 1000rr aldilar

Arkadaş iyi durmuş da acaba aynanın karşısına geçip hiç sormuşmu "ne gerek vardı" diye.. birinin hatası yüzünden ya hastanede ya sandalyede yada mezarda olmak var. insan biraz ailesini, sevdiklerini düşünmeli.. böyle arzu ve hırsların istanbulpark gibi yerlerde giderilmesi kanısındayım. tabakhaneye gider gibi kullandığında haklı olmuyorsun arkadaş. saygılar.

Super Moderator
Bu şekilde durduramayacaksanız öyle bir motosiklete asla oturmayın bile.

kaptan-ma-ara-adam-.jpg

Tencere dibim kara seninki benden kara... Tamam doblonun yaptığı öküzlük de, 200km/h hızla gidiyor motorcu arkadaş. Her şöförün bu hızla ilerleyen motosiklet gibi ufak kütleli bir cismi görmesini beklememek gerek. O hıza çıktığın anda görünmez olduğunu farz ederek kullanacaksın...

Sonra yok efendim biz motorları görmüyorlar, fark etmiyorlar... O hızda gidersen fark edilmezsin tabi...

Yıllardır hem motosiklet hem araba kullanırım, trafikte aynamda gördüğüm her motorluya dikkat ederim, arkamdaysa yol veririm, önümdeyse sıkıştırmam araya mesafe koyarım. Ama bazıları öyle bir süratli kullanıyor ki aynada motosikleti fark etmemle yanımdan geçmesi bir oluyor.
Hadi ben dikkatliyim her şerit değiştirmede şehir içi veya dışı, boş yolda dahi ne olursa olsun mutlaka dikkalice aynaya bakarım, trafiğin geri kalanı bakmıyor arkadaş aynasına, baksa da göz ucuyla bakıyor. Süratli bir motosikleti farketmek gerçekten zor.

Hani hep diyoruz ya araba sürücüleri bizi anlamıyor, bazen motosiklet kullanıcılarını da araba direksiyonuna oturtmak lazım ki kendisi trafikte neden gözükmüyor, görünmez oluyor anlayabilsin...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar