ehliyetim de de kontak lens gözlük yazıyor?
dostum lensle motosiklet kullanıyormusun ?? kask camın açıkken herhabgi bi batma kaşıntı filan yapıyormu kullanıyosan ?
ehliyetim de de kontak lens gözlük yazıyor?
saçma insanları şuça teşvik etmekten başka bişey değil bende ağır vasıta ehliyeti için sıbava giriyorum bu ay normal ehliyetimde gözlük olayı olmamasına rağmen şimdi kesinlikle gözlük takılmalı dendi. takmam demiorum ama motosiklet üzerinde gözlük kullanamam asla ! lensle kullanan arkadaslar varsa biraz burda açıversin konuyu abi rahat oluyomu yada ne biliyim rüzgardan kayar mayar aklıma bunlar geliyo
senin ehliyetinde gözlük ve lens ile yazsın sende gözlük kullanma. bir kaza anında alkollü araç kullanıyormuşsun gibi ceza alacağını da unutma.
gözlük ile kullanman gerek dediğine göre doktor göz numaraların yüksek demektir. yüksek numaralı lenslerde diğerlerine göre kalın ve serttir. en ufak bir toz almada da gözünün canını okur. bence motosiklet ile lens kullanmak daha tehlikelidir. hiç vizörü açmamalısın ki toza maruz kalmayasın. polikarbon camı olan gözlüklerin kaza anında gözünü yanağını kesme ihtimali düşüktür..
hele hele de gece sürüşlerinde astiğmatın da var ise gözlüksüz görüşün tamamen düşecek , en ufak hatanda da motosikletin seni affetmeyecektir.
Yorumlar için cok sagolun normalde benım insan agac vsvs. gormemde bı sıkıntı yok sadece uzaktan flan plakları okuyamıyorum başka bir yerde muayne olup sonuca bakalım olmazsa 1 yıl daha beklıyıp amelıyat olurum ama neden 1 yıl erken ehlıyetımı almıyım.(amelıyat olayını bırde dunya goz hastahanesıne sorucam bakalım nedıcekler )Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Çok saolun:rendeer: