- Konu Yazar
Arkadaşlar aranıza en son düşen benim... :bounce:
1,5-2,5 arasında bir motor almak istiyorum
cbf 150 almaktı niyetim....kullananlar harika bir alet diyor.yorumlarda harika
sağlam,sessiz,denge full,az yakar,servisi yaygın bu paraya böyle bir motor
nasıl yapılır gibi yorumlar okurken...benim gözüm Cbr 125 e kaydı..o da sportif ama bagaj olayı sıfır...çantada yakışmıyor
bi araştırma yaptım kafam allak bullak oldu.
ben motoru akşamları spora gidip gelirken .sonra avcılar-b.köy saile giderken kullanıcam yazında taş çatlasın 2-3 kere Edirne Eneze gitmek için kullanıcam yaklaşık 350 km bi yol.genel olark şehir içide deyil semt içi..çok mu fazla olur bu motor bilmiyorum..yeni yetme olduğuma öyle basıp gitmek derdinde deyilim ayağımı yerden kessin az yaksın(arabama göre) bide trafik bitiriyor adamı...
neyse saadete geleyim .
birkaç motor araştırdım parama göre fakat + larını - lerini yazarsanız sevinirim
Ha o paraya benim tercihlerim dışında bi tavsiyenis varsa + larını ve - lerinide yazarsanız çok makbule geçer...
1-Ramsey Qm 250
2-Mondial 250 mct
3-Keeway light 150
4-Keeway super shadow 250
5-Skygo Sg-250-4
6-Kanuni tiger 250
7-Zealsun
8-Çelik motor crown 150
9-Borelli Ledow cxm 250 A
10-Gomoto victoria
Kullandığınız motorun marka ve modelini bi başlık açıp tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim..ŞİMDİDEN SAĞOLUN
(BOY 1,78 - 75 de kg)
1,5-2,5 arasında bir motor almak istiyorum
cbf 150 almaktı niyetim....kullananlar harika bir alet diyor.yorumlarda harika
sağlam,sessiz,denge full,az yakar,servisi yaygın bu paraya böyle bir motor
nasıl yapılır gibi yorumlar okurken...benim gözüm Cbr 125 e kaydı..o da sportif ama bagaj olayı sıfır...çantada yakışmıyor
bi araştırma yaptım kafam allak bullak oldu.
ben motoru akşamları spora gidip gelirken .sonra avcılar-b.köy saile giderken kullanıcam yazında taş çatlasın 2-3 kere Edirne Eneze gitmek için kullanıcam yaklaşık 350 km bi yol.genel olark şehir içide deyil semt içi..çok mu fazla olur bu motor bilmiyorum..yeni yetme olduğuma öyle basıp gitmek derdinde deyilim ayağımı yerden kessin az yaksın(arabama göre) bide trafik bitiriyor adamı...
neyse saadete geleyim .
birkaç motor araştırdım parama göre fakat + larını - lerini yazarsanız sevinirim
Ha o paraya benim tercihlerim dışında bi tavsiyenis varsa + larını ve - lerinide yazarsanız çok makbule geçer...
1-Ramsey Qm 250
2-Mondial 250 mct
3-Keeway light 150
4-Keeway super shadow 250
5-Skygo Sg-250-4
6-Kanuni tiger 250
7-Zealsun
8-Çelik motor crown 150
9-Borelli Ledow cxm 250 A
10-Gomoto victoria
Kullandığınız motorun marka ve modelini bi başlık açıp tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim..ŞİMDİDEN SAĞOLUN
(BOY 1,78 - 75 de kg)