Siz olsanız hangisini alırdınız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
komiksin yahu bunların kalıtesi ortada ztn aralarında KYMCO al tereddüt etme
ama en azından bir 150 lik olsun yetmeye bilir 125 o bakımdan . .

bunun cevaplanacak bi hali kalmamış... 1le 2. seçeneği çin malı olduğu için eledim... tabiki 3. seçenek kymco:wiinkk:

Seçenekler çin malı değilde,

1-Piaggio Fly 100
2-Honda Beat
3-Suzuki AN125
4-Yamaha Cygnus
5-Kymco Agility 125

olsaydı biraz düşünürdüm..

Ama sonra kararım yine Agility olurdu!

Adı üstünde, kıvrak ve seri!!

---

Verdiğin seçenekler arasında düşünmeye bile gerek yok! KYMCO bambaşka!
Aldığında hak vereceksin!

kymco derdim =)

arkadasım gülmek sitiyorum 600 cc motora hemde sıfırına paramı yeter be biz 2000 ytlyi zor zar topluyoz sen neden bahsediyosun biey daha soracam bu agilitiy ve movie xl uzun yola ii gidermi ?

yukarda arkadaş çok güzel konuştu 600cc alın diye ama sen güllmiyim diyosun
okadarda pahalı değil artık büyük motorlar 7-8 bine binilecek
SS bile makina alırsın yani abartısız

fakat uzun yola gidermi diye sıraladığın motorları soruyosun o motorları aldığın zaman mahalleden çıkmıcan gibi bişi yoksa spali kapasitesine göre binecen öylediilmi hayatın kanunu bu

ben elimdeki motor için yemedim içmedim 3 sen çalıştım anca aldım yani bu inanç ve motoruna verdiğin değerdir

fakat uzun yola gidermi diye sıraladığın motorları soruyosun o motorları aldığın zaman mahalleden çıkmıcan gibi bişi yoksa spali kapasitesine göre binecen öylediilmi hayatın kanunu bu

ben elimdeki motor için yemedim içmedim 3 sen çalıştım anca aldım yani bu inanç ve motoruna verdiğin değerdir

asıl ilk paragraftakiler inanç konusudur! İlla pahalı motorlar alıp uzun yol yapabilmek değil!

KTM Adventure ile dünya turu yapan adam ve Vespa XL ile dünya turu yapan adamın yerleri çok farklıdır benim gözümde..! KTM ile birazcık motor tecrübesi ve hevesi olan hemen herkes çook uzun yollara çıkabilir ama Vespa ile uzun yol yapmak INANÇ meselesidir.. Motoruna bağlılık meselesidir!

21.jpg

2007-01_Ratia-Morocco.jpg

==========

Mahalleden çıkamazsın dediğin motorlardan biriyle 400 küsür kilometre yol yaptığımı bilirim aynı gün içinde!

Vazgeçin artık şu "küçük cc'liler ölsün" egosundan! Dünyanın başka hiçbir ülkesinde yok muhtemelen böyle bir durum!

Son düzenleme:
kymco derim 125cc gitmez deme kullananlara sor jantlarda 12 inç pişman olmazsın.:cat:

Cevap : Hiç biri
Al bir ybr bak keyfine

Kymco çok fazla tutulmamasına raqmen kendini ıspatlamış bi marka ama bn beat al derim :queen:

hiç biri AN 125 tek geçerim.sınıfının en iyisi hem yol hem yakıt bakımından

ACM

ben bunlurın arasından bır tek arn yi biliyorum fakat ben alcak olsam ne keeway nede kymco alırım

Arkadaşım bence hiç uğraşma al bi bws yoluna devam et hem seridir hemde yakıt bakımından fena deildir.Alt takım sağlamdır kolay kolay dağılmaz pistol segman attırırsın alt takım 0 olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar