Benzer bir sorun bende yaşıyorum. Kütahya otogarda iş yerimiz nereye koysam biri gelip burdan kaldır dedi ve hepsindede kaldırdım.
Otopark çalışmıyor iş yapmıyo diye boşalttılar oraya bırakılan bir motor çalındı . Bende dükkanın tam karşısındaki peronun önüne koyuyorum. Kimseye bi zararı yok zaten ufak tefek bişey kimsenin işinide engellemiyor. Ama insanlar gerçekten çok acayip çekememezlikmi bilmiyorum ama uğraşıyolar sürekli.
Güvenlik 50 kere geldi motoru kaldır şikayet ediyo temizlikçiler diye. Oda yetmedi otogardaki trafik geldi. Oda yetmedi müdür yardımcısı geldi. Ama taviz vermedim dedim motosiklet için ayrı bir otopark yapıp başınada birini koyarsanız oraya çekerim yoksa unutun. Tabi bukadar basit değil kaç kişiyle kavganın eşiğine geldim bu sırada Bazı insanlar gerçekten laf anlamıyolar. Onu çek deyip seni dinlemiyolar bile derdini anlatmak istiyosun ama karşındaki dangalaklar dinlemek istemiyolar yani söyledikleirni yapıcaksın başka seçenek yok onalra göre : ) ama bilmedikleri şey bizde seçenek çok
Neyse bu şikayet eden herifi öğrendim sonunda. bir gün dükkanın önünden geçerken çağırdım içeri. Baktım gerizekalının teki laf anlamıyor.Cidden güzellikle durumu anlatıyorum ama yok kafa basmıyor. Abuk subuk şeyler söylüyor. Üzerine yürüdm anlıycağın dilden konuşayımmı diye ? tehdit ede ede kaçtı yani bildiğiniz kaçtı seni şuna buna şikayet edicem diye. Sonuç olarak yarım saat sonra geldi kendi elleriyle yer açtı bana orda ne oldu ne bitti bilmiyorum ya gözünü korkuttum yada o şikayet ettiği kimse artık ağzının payını verdi

)
İnsanlar çok garip gerçekten , not bırakmakta neymiş. Cesareti olsa gelip sana söylerdi. Bence o toplantıyı bekleyin. Kimse ortaya çıkıcaktır. Önce üzerinize düşeni yani güzellikle durumu anlatmaya çalışın baktınız anlamıyor , O zaman seçenekler çoğalıyor. Tabi bu şahıs motora zarar vermeyi bile düşünebilir bu yüzden takip etmekte fayda var toplantıdan sonra. Ava gelirken avlayabilirsiniz

Veya kamera koyma şansınız varsa bırakın istediğini yapsın elinizde kanıt olur ve acısını çıkartırsınız mahkeme vs. de
Yok çocuk düşürücekmiş yok korkuyolarmış okadar korkuyosanız tasma takın çocuklarınıza ayırmayın dibinizden. Dünya onların etrafında dönmüyor bizimde haklarımız var kimsede bu haklarımızdan mahrum bırakamaz bizi.
Edit: Üstteki mesajıda şimdi okudum yok aracını parkedememişmiş. İyide herkesin şahsi bölgesimi var orda . o park etmiş olsa bu sefer başkası açıkta kalıcaktı ozaman. şöyle bi öneri olaiblir bazı sitelerde yada özel iş yerlerinde bölgeleri ayırıyolar madem sıkıntı çıkıyor herkese 1 park yeri verilsin plakalarda yazılsın zemine herkes oraya park etsin kesin çözüm

)