ewt arkadasla r iste geldim bende yaklasık 3-4 hafta once bi grand dink 150 aldım 400 km deyım 300 de bakıma goturdum 5 dk bakım surdu bi yagını degistirdi servis baska yapcak bısey bulamadı cunku en ufak bi ses yada bi widanın gewsemesı gıbı hıc bısey olmadı bunun en iyi kanıtı maverick(deniz abi)dir 2500km ye yaklastı we daha tık yok motorunda gore daaha yenı zanneder motor tek kelimeyle super yanı kymco degilde git 150 zat yada as150t1 al diyen bence motordan anlamıyo demektir bbry kesınlıkle katılıyorum taiwan da uzak dogu dogru ama japanyada kore de uzak dogu ama en iyi motorlar ordan cıkıyor gelelim birazda motora motor ''konfor'' diye bagırıyor konfor olarak hersey dusunulmus yani uzak yollar ıcın cok rahat bi alet 150 lik ama 13 bg guc uretiyor bunun sayesınde cok seri bi alet daha rodajdayım servis yol bulunca bas dedı bigun basıyım dedım hıc anlamadan 125 km hıza cıktı we rodajjı hatırlayıp gazı kestım kalkısı super ısıklarda emın ol ilk sen fırlarsın one bagajı cok genis 2 yarım kask alabiliyor ayrıca bagajın icinde cep telefonu kiti we onu şarz etmeye yarayan bi 12walt lık bi soket bulunuyor benzın kapagı benım en gıcık oldugum seydır mesela bagaj ici olması ama gidonun yanında herseyi anahtarla yapıosun bajaı acmayı benzın kapagını acmayı tek bir hareket otomatık acılıyor baskaaa aynalar super gosterıo yolu yanı gıdonda diil sabit assagıda bunun icin sallanma titreme yapmıyor yolu genıs bı sekılde gosterı we ayrıca aynalarda rezistanz war bugu yapmıyor daha ne diyeyim bu forumlarda gordugun kadarıyla 3 tane grand dink ci war ben,maverick,taha_mesut 3 üylede yüzyüze gorusuom beraber geziler yapıoz sende aramıza katılmıs olursun simdilik bu kadar baska sorun warsa sorabılırsın