Siz Ne Dersiniz????

:silent: ARKADAŞLAR ŞU ÜÇ MOTOR ARASINDA KALDIM BİR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BEN DAHA YENİYİM DE O YÜZDEN....

1:MONDİAL 150ZAT
FİYATI: 3.300 YTL

2:ASYA MOTOR AS 150T1
FİYATI: 2.150 YTL

3:KYMCO GRAND DİNK 150
FİYATI: 6.000 YTL

EVET ARKADAŞLAR FİYATLAR VE MOTORLAR BUNLAR SİZCE HANGİSİ İYİ VE PARASININ MOTORU MU?? LÜTFEN BİR YARDIM.....

En doğru karar 1 yani MONDİAL 150 ZAT

-150zat.jpg

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

abi madem bu kadar parayı gözden cıkarıyorsun ve otomatik vites istiyorsun o zaman niye daha kaliteli bir mal almıyorsun abi bence bw's100cc yamaha cok iyi abi atak cevik seri ve kaliteli motor www.beldeyama.com.tr den inceleyebilirsin iyi bi secim yap abi 2. el i de düsün...

kılıç arkadaş sagol yorum yapmıssın ama grand dink çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz fazla bu arada çin malı nasıl olur ii midir? HADİ ARKADAŞLAR BURAYI CANLANDIRIN!!!! birde bu motorlardan kullananların yorumlarını bekliyorum...

Hehehehehehe

avniekici' Alıntı:
Kılıç arkadaş sagol yorum yapmıssın ama grand dink çok hoşuma gitti ama fiyatı biraz fazla bu arada çin malı nasıl olur ii midir? HADİ ARKADAŞLAR BURAYI CANLANDIRIN!!!! birde bu motorlardan kullananların yorumlarını bekliyorum...

En iyi Çin malı zaten MONDİAL istersen 151Rs de var o da olmadı 110 FT oda olmadı Çelik motor al Çelik gibi motor ÇELİK Motor hehehehheheh

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

yamahaman kardeş ben mixscooter istiyoom yani kasa büyük motor 150 civarı olanlardan bws100 kücük ve modeli cok gıcık...

150 zat kullandım . digerleri ıcın bisi diyemem ama 150 zat guzel bi motor ...

kılıç sende 150 zat var heralde onun hakkındaki yorumlarnı yazar mısın? senin yorumların benim için önemli....

kıvanctf yorumların için saolll..... kaliteli gibi duruyor mu birde koltuk altındaki depo büyük mü resmi falan var mı sende asyanın ki kücücük kask bile sıgmıyor....

iskenderunlekılıç arkadaşım +1 demişin ama arkadaş sadece 150zat iyi demiş diğerlerine bişey diyemem demiş. marka fanatizmi yapmayalım lütfen.

arkadaşım hepsi parasının motoru. 3000 ytl lik motor ona göre 6000ytl lik motor ona göre olur.

ucuz dersen asyayla mondial arasında kalite farkı yoktur. hangisi ucuzsa onu al. sadece dış görünüşleri değişik.

ama verebileceğin para 6000 ytl gibiyse 2. el piaggio X8 alabilirsin.

kymcoya gelince 6000 ytl yi 150cc motor için ben olsam vespa ve piaggiodan başkasına vermezdim.

mesela aşağıdaki ilanda var bi tane x8. 6000 ytl ye 2200km demiş. sıfır gibi motorlar bulunuyor bu fiyata. hem marka hem de 200cc.

6000 ytl ona vereceğine git 4500 ytl ye cbr125 al :) Ama illa maxi scooter diyosan Yamaha ve suzukinin uygun modelleri var :)

tamam da arkadaşlar ben sıfır istiyorum ve bu modeller arasında kaldım ben konyadayım ylmzzz sende konyadasın heralde sen bana yardımcı ol konyayı biliyon yorumlarını bekliyorum...

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım kymko çin malı değil ve çok kalite bir motor bence sormaya bile gerek yok zaten fiyatı belli ama diğerlerinede binen ve memnun olan arkadaşlar var bence her 3 seçeneğide gör bin şöle bi üstüne kararı kendin ver

BBRR yorumun için sagol yani sen kymco ya verilen paraya degecegini mi söylüyorsun?

Selam ..

151 RS kullandım .. gayet iyi.. cevik. Hızlı.. Fiyatıda ZAT a göre cok daha uygun.. Bende Karaman'lıyım.. Az cok bilirim Konya trafigini.. :bounce: 151 RS bence ZAT' dan daha pratik..

KYMCO GRAND DİNK 150 <<<------ kesinlıkle bunu al kesınlıkle. Bak dua edeceksın sen bana al KYMCO GRAND DİNK 150 yı

hemşerim :mrgreen: sen bunların arasından birini alcam dersen kymco tabi ki. diğerleri zaten çin malı. bende de mondial var ama bu parayı ödeme imkanın varsa zaten çin malı alman hata olur.

ben de satarsam motoru değiştirirsem honda yamaha suzuki gibi bişey almayı istiyorum. sence neden :silent:

Eeeeee Hadi Arkadaşlar Devam Yorumlari Bekliyorum Oturmaya Mi Geldik Biz Buraya.....

HemŞerİm Yilmaz Sanirim O Motorlari Kalİtesİnden ÖtÜrÜ İstİyorsun Tabİ Honda Yamaha Falan GÜzel Motor....
Hadİ ArkadaŞlar
Yorumlarrr

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
ben gör bin kararı kendin ver diyorum burda sana akıl verecek olanların çoğunun motor bilgisi senden fazla değildir...mesaj sayısı hiç bir şey ifade etmez..bide ufak ekleme eğitimini muhakkak al

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar