Siz hiç cennete gittinizmi? (Bol bol foto)

slm

abi sende hic vicdan diye bişey yokmu bu fotoları buraya koyuyorsun biri görürde biyerleri şişer diye düşünmedin mi:silent::p:p

allah var en çok hoşuma giden geziler arasında yerini aldı harik gezi allah kaza bermez inşallah daha nice gezilere
Şişmez şişmez kaygısız ol:queen::queen::queen:

hayali abi çok güzel bir yermiş gerçekten. Resimler, manzara, doğa bir harika. Oralara gitmiş kadar olduk sayende. Bunu bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim sana abi. Allah yolunu açık etsin. Eeee yemişsin bir de hatay künefesi keyifler gıcır tabii. Allah kaza bela vermeden daha nice gezileri bizlerle paylaşman dileğiyle abi tekrar teşekkürler:rendeer:

Abim çok teşekkür çok sağol:rendeer:

Ö.Z.€.R;1145200' Alıntı:
Mersin de cennet cehennem diye bir yer vardı. Ne yalan atayım, cenneti görmek için o kadar merdiveni indikten sonra cehennem daha hoşuma gitmişti. :)

Güzel gezi, emeğine sağlık.
Eyvallah abi sağol:rendeer:

ellerine emeğine sağlık alper abii çok güzel bir gezi ve o gezinin harika fotoları özellikle o kumsalda yerden çektigin resim ve gün batımına hayran kaldım. tekrar emeğine sağlık Allah kaza bela vermesin saygılar... :)

Eyvallah abi gönlüne sağlık:rendeer:

kardesimLe beraber imrenee imreneee baktik wallahi abi :)
supppeeerrr bi gezi ve on numara fotografLar heLE o cagLAyan dibindeki cafede bi bira içmek geçmedi değiL içimizden..
Teşekkür ederim kısmet bellimi olur içersiniz birgün:rendeer:

Hocam çok keyifli bir gezi yapmış olduğun rapordan belli.
anlatım da bir o kadar keyifli olmuş.

Hocam şimdi raporda dikkatimi çeken ayrıntılara gelelim.
Önce Hasan'ın ufak çocuktan başlayayım.
Eğer fotoğraf çektiğin anda şımarıklık yapmadıysa gözlerde sorun var.
Farkında değilse acil bir doktor ziyareti gerekiyor.
Hasan arkadaşımıza iletelim.

Künefeci dikkatimi çekti.
Benim bildiğim künefe fırında olur.
Size sunum yaptığı tezgah sıcak tutmak için sanırım.
Galiba talep fazla.

Bir de bu Asi nehri ters akıyor demişsin ya.
Yani neye göre ters.
Denizden kaynağa doğrumu akıyor?:)

Şaka yapıyorum tabi ama nehir hakkında biraz daha bilgi en azından benim için iyi olacak.
Gerçekten merak ettim.
Ellerine kollarına sağlık.
Bi daha gidersen Taaa avrupanın bir ucundan sana selam var de Hasan'a...:cat:
Selamlar saygılar .
Ben kendimde aynı zamanda künefeciyim künefenin her çeşidi ocakta ve közde
yapılır fırında aynı tadı aynı lezzeti vermez.
Çocukların gözleri ise dikkat etmedim doğrusu.
Antakya'nın ortasından geçen ve ovanın kurutulması çalışmaları sırasında nehir yatağının kentin içinden geçen kısmı ıslah edilerek düzgün bir kanal haline getirilmiş, Antik Çağ'ın Orontes'i olan günümüzün Asi Nehri'nin kaynağı, Lübnan Dağları'dır.
Amanoslar ile Keldağ arasında bir yatak oluşturan Asi Nehri'nin toplam uzunluğu 380 km. olup, nehrin büyük bölümü Suriye toprakları içinde bulunmaktadır.
Kuzey yönünde yaklaşık 30 km. boyunca Türkiye-Suriye sınırını oluşturacak şekilde akan Asi Nehri, topraklarımıza girdikten sonra batıya döner ve bugün hemen hemen tümü kurutulmuş olan Amik Gölü'nün ayağı Küçük Asi ile birleştikten sonra güneydoğu doğrultusuna yönelir ve yaklaşık 40 km. sonra Samandağ'ın güneyinde bir delta oluşturarak Akdeniz'e kavuşur. Antik çağda küçük tonajlı nehir gemilerinin seyrüseferine imkan veren ve Antakya'yı asırlar boyu Akdeniz'e bir su yolu ile bağlanmış olan Asi Nehri'nin bugün akıttığı ortalama su miktarı, kentin içinde 5.04 m3/sn.dir. Asi'nin Antakya içinden geçen ve bir kanal haline getirilmiş olan yatağı, yaklaşık 2 km. uzunluğunda ve 30-35 m. genişliğindedir.

oy oy oyyyy hayali abim ne ara gittin geldin. hatay gercekten güzel yermiş sayende gitmiş gezmiş gibi oldum:)
Canım benim:rendeer::cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok güzel bir gezi olmuş. Uzun süredir gidip göremediğim Harbiye Şelalesini de hatırlamış oldum bu sayede. Hele o künefe, içim eridi vallahi :) Teşekkürler fotoğraflar için...

Cidden çok güzel yerler oralar ama hurisizde cennet olmaz ki değil mi?:)

böyle bi yer ve böyle bir hayat varsa biz yaşamıyoruz ya ölmüşüz
süper bir gezi ve fotolar teşekkürler...:)

Vay abicim memleketime ne güzel bi gezi olmuş,HAtay güzel ülkemin cennet köşelerinden bi yöre,imrenerek okudum ,asi nehri konusundaki açıklamada yapılmış SAYGILAR SEVGİLER

Aynı oyukta benimde fotom var ,geçenki hatay adana gezisinde çekilmiştim eklemek istedim :)

jicow9.jpg

p1040557mo5.jpg

abi çok güzel hatta süper bir gezi yapmışsın resimler süper kısacası tam gidilmesi gereken gezilmesi gereken yerler keşke imkanımız olsa

çok güzel bir gezi olmuş abicim kazasız belasız geldinya allaha şükür bu bize yeter . fotolardanda anlaşıldığı üzere kara kuzun hiç yorulmamış abi (motorun yani :cherry:) allah banada kısmet eder inşllah böle bir motor. eline ve emeğine sağlık hayali abicim allah ömrün boyunca kaza bela vermesin.:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

abi iyi gezmişin:) motora'u çözemedim. dragstar 600 şaftlı olanı mı? :) o piknik tüpü nasıl bişey :) ne kadar süre yanıyor. çok yer kaplıyo mu? :)

Çok güzel bir gezi olmuş abi.Sana ve tekerine sağlık.Allah kazasız sorunsuz nice geziler nasip etsin.Saygılarımla.:bounce:

hayali abi gene döktürmüşsün maşşallah.bigünde bu taraflara gel. misafirimiz ol. saygılar

hataya gitmiyeli uzun zaman oldu, doğrusu kıskandım seni.
en yakın zamanda bende gitmeyi düşünüyorum :cat:

tk kelime ile HARİKA yerler.vallahi iş güç olmasa şimdi atlayıp gelesim geldi oralara.fotolar için tşkler

sevgili motordaşım alperen kardeş paylaşım için teşekkürler..inşallah ziyaretinize gelirsek aynı geziyi isterim..hoşca kalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar