Siz hiç aşık olduğunuzda tokatlanma isteği hiç duydunuzmu

Soru basit bir çok kişi yaşam süreci içerisinde karşı cinse aşık olmuşdur

Peki bu aşkı ilk hissettiğinizde birisi sizi tokatlasın istedinizmi yada kendi kendinizi tokatlamaya kalktınızmı

ben bu hissi 2 kere yaşadım ilk 2004 yılında birde bugün:)

aşık oldum ama tokatlanma isteği duymadım... sadece yüksek süratlere maruz kalmaya çalıştım aklım başıma gelsin diye...

Aşık olduğum zaman değil ama, şimdi böyle bir konu açıldığını gördüğümde kendimi tokatlamak istedim :mrgreen:

MkD

sevinelim mi sizin adınıza üzülelim mi bilemedim :mrgreen:
tokat yediniz mi inşallah :silent::p

aşk die birşey ne duydum ne gördüm ne yaşadım ne hissettim nede başka bişi bnm için sadece sevgi vardır. oda dogdugumdan beri hiç uğramamıştır.yada bnm sevgi dediğim şey başka bişeydir bilemiyorum...

sen bu güzelliğin tadını çıkar.belkide uzun süre böyle kafa yaşayamazsın benden söylemesi:p:p :rendeer:

Valla böyle durumlarda ben de yoğun bir tokatlama isteği doğuyor. Tabii aşk karşılıksızsa...

Demekki yaknız değilmişim bu konuda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

Neden tokatlama ne için tam olarak ?

İnsan aşık olunca emin olamaz kendisinden ne oluyor bana dersin şaşkın olursun kendine gelmek istersin çünkü çok büyük bir duygu yoğunluğu basar seni ve tokat atarsın kendine

Kendine gelmek istersin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bugün sevgilimin şarjı bitmişti okulda onun cama çıkmasını bekledim cama çıktı ve bende kantin girişinde bekliyordum akşam seni eve ben bırakıcam dedim ardından kız 'ne' dedi tam duyamamıştı sonra ben bi tokat yedim o esnada bi baktım karşımda atelye hocam napıyonlan diyip bastı gitti sonra xD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar