Siz hayal edin biz gerçekleştirelim

yine motoru parçalama işlemleri ile baş başayız. Söke taka motordan sıkıntımız kalmadı da sıkıntının asıl sebebi bizizz..Sahibinden.com da gezinirkken bulduğum carbon kaplamadan aldım ve dedimki ben bu karbon kaplamayı motoruma yaparımm..düşünsenenize karbon kaplamalı YBR125 :cherry: Ybr karbon kaplamalı olunca motorda orada sırıtmaz mı :pl: işte bu sebepten motoru da ele aldık... aldıkmı başımıza belayı şimdi yine dağattık motoru... çok konuştum birazda resimler konuşsun...

motorun yapılmasında emeği geçen Byhazinn-Tekteker Ramço-Alican'na teşekkür ederim..

Uploaded with ImageShack.us

motorun işleme uğramamış hali

motorun çıplah hali ayıp bakmayın utanırr :)

aha da motoru aldık elimize

boyama işlemine başlıyoruz...

alican gardaşş Allah senden razı olsun...

çok fena carbon kaplarım...

sizce nasıl görünüyor...

madem bukadar uğraştık birde adam akıllı eğzost takalım dedik gerçi Ybr için biraz pahalı ama feda olsun kızıma...
ön gösterge paneli ve çamurluk carbon resimleri ilerliyen günlerde gelecek...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmuş bence tebrikler

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Motor bloğunu neyle nasıl boyadınız? Isındıktan, belli bir zaman geçtikten sonra kabuk kabuk soyulursa çok çirkn olur.

Şİmdilik güzel duruyor, elinize sağlık.

Motor bloğunu neyle nasıl boyadınız? Isındıktan, belli bir zaman geçtikten sonra kabuk kabuk soyulursa çok çirkn olur.

Şİmdilik güzel duruyor, elinize sağlık.

800 dereceye kadar dayanıklı yanmaz boya ile boyadık....
sedat sanada konu açtırmayı öğretimya helal olsun bana...

Görüntü on numara olmuş. Alüminyum'un iletkenliğini kaybetmesinden dolayı ısınma sorunu oluşmasın? Var mı hararette bir artış?

Umarım emme ve egsoz manifoldları fotografda görüldüğü üzere açık iken boyamadınız motor bloğunu.

bu arada komple şase de boyandı siyah a.... bazı yerlerde kısım kısım paslanmalar oluşmuştu.. malum 2004 model motor....

Bir motor daha ne kadar değiştirilir merak ediyorum:mrgreen: Ramço sen daha fazla ellmeden askere git bence Yamaha mühendisleri bu motoru görse surat ifadeleri nasıl olur tahmin edemem:pl:

Sedat motorun gün geçtikce daha şekil oluyor ilk zamanını hatırlıyorumda bayağı bir dirileşmiş

Bir motor daha ne kadar değiştirilir merak ediyorum:mrgreen: Ramço sen daha fazla ellmeden askere git bence Yamaha mühendisleri bu motoru görse surat ifadeleri nasıl olur tahmin edemem:pl:

Sedat motorun gün geçtikce daha şekil oluyor ilk zamanını hatırlıyorumda bayağı bir dirileşmiş

motor elektirik ve şanzuman komple 2006 ve üssü oldu... ne kadar uğraştık kaç gece uykusuz kaldık anlatamayız... ama yapılan her şey güzeldir... askerlik söz konusu olmasa daha fazla uğraşılacaktı ama askerlik belimizi büktü... sedat beni aratmayacaktır ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar