Siz Hangisini Besliyorsunuz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yasli Kizilderili Reisi kulübesinin önünde torunuyla oturmus, az ötede birbiriyle bogusup duran iki köpegi izliyorlardi.

Köpeklerden biri beyaz, biri siyahti ve oniki yasindaki çocuk kendini bildi bileli o köpekler dedesinin kulübesi önünde bogusup duruyorlardi.

Dedesinin sürekli göz önünde tuttugu, yanindan ayirmadigi, iki iri köpekti bunlar. Çocuk, kulübeyi korumak için biri yeterli görünürken niye ötekinin de oldugunu, hem niye renklerinin illa da siyah ve beyaz oldugunu anlamak istiyordu artik. O merakla sordu dedesine.
Yasli reis, bilgece bir gülümsemeyle torununun sirtini sivazladi.

"Onlar," dedi, "benim için iki simgedir evlat."

"Neyin simgesi?" diye sordu çocuk.

"Iyilik ile kötülügün simgesi. Aynen su gördügün köpekler gibi, iyilik ve kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur. Onlari seyrettikçe ben hep bunu düsünürüm. Onun için yanimda tutarim onlari."

Çocuk, sözün burasinda, mücadele varsa, kazanani da olmali diye düsündü ve her çocuga has bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi:

"Peki, sence hangisi kazanir bu mücadeleyi?"

Bilge reis, derin bir gülümsemeyle bakti torununa:

"Hangisi mi evlat? Ben hangisini daha iyi beslersem..

Verdim mi vermedim mi tam hatırlamıyorum ama bi daha verem..Parayla değil ya konu açmak..:mrgreen:

baba ikisinide besliyeceksin yaa rekabet ortamı oluşturacaksın yoksa uyuzlanır dururlar:))))

musti abiciim bu arada yeni awatarım çok süper olmuş:)

Son düzenleme:
baba ikisinide besliyeceksin yaa rekabet ortamı oluşturacaksın yoksa uyuzlanır dururlar:))))

musti abiciim bu arada yeni awatarım çok süper olmuş:)

Bu aralar böyleyim hakkat yunus... :mrgreen::queen:

sen yeni ergenlige girmiş adamda kıl yumagı gördünmü be:) ben görmedim şimdiye kadar ama yeni nesil çok fazla gormon alıyor yakında olacaktır:D:D

La olm hiç etmişsiniz konuyu..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar