Siz hangi motorları tercih edersiniz

Uzun zamandır motosiklet kullanıyoum 125cc-150 cc scooter, naked, commuter ama hiçbir zaman zevk için kullanmadım benim için daha çok motor bi ulaşım aracıydı şimdiyse gitgide zevk için kullanmaya başladım maddiyat konusunda aman aman bi sorunum yok( tabi ki de ne kadar ucuz o kadar mutlu olurum :) ) bi motor almak istiyorum çok büyük cc istemiyorum nem ekonomik olarak hem yakıt olarak hemde benim için şuan fazla olduğunu düşünüyorum tarz sahibi bir motor istiyorum herkesdekiler gibi olsun istemiyorum farklı olsun gören bu ne lan desin istiyorum anlayacağınız tarz olarak güzel bi motor istiyorum nadir olsun istiyorum neler alabilirim öneriniz neler olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benelli Leoncino alın bence.. o olmazsa da 500R yada 500F alabilirsiniz. Koşa koşa gidip R25 veya Mt 25 almayın derim.

Her a2 alan gibi r25 mt25 almam en son düşüneceklerim onlar olur o yüzden böyle bir soru sordum leoncino güzel gibi geldi şuanlık ama yine de araştırmam lazım daha

Motosikleti
Ns200 15"
Bana kalırsa eşi benzeri olmayan motosiklet istiyorsanız kafanıza yatan güzel bir V-Twin bloğa sahip cruiser alıp kesip biçip istediğiniz dizayna yani custom hale getirdiğinizde istediğiniz olmuş olur. Ben kendime göre düşündüm supersport-hypernaked/naked-supermoto bu modeller ne kadar seri ve viraj canavarları olsalar da benim sürüş stilime pek uymuyor benim çok düşük devirlerden gelen uç tork, sakin ve rahat kullanım benim isteğim olduğunu farkettim, eğer bir model istiyorsanız ilk olarak nasıl bir tarz istediğinize karar vermelisiniz.

Askında tarz olarak scrambler, cafe racer tarzı hoşuma gidiyor dediğinizi de yapabilirim ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadım başta da söylediğim gibi daha önce motorumu zevk için de kullanmadım ben yapabilir miyim yoksa bu şekilde özel işler yapan yerler var mı güvenebileceğim bu tarz değişimden sonra herhangi bi sorun çıkar mı vize de filan ruhsatta bi değişiklik yapmam gerekiyor mu…

Motosikleti
Ns200 15"
Askında tarz olarak scrambler, cafe racer tarzı hoşuma gidiyor dediğinizi de yapabilirim ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadım başta da söylediğim gibi daha önce motorumu zevk için de kullanmadım ben yapabilir miyim yoksa bu şekilde özel işler yapan yerler var mı güvenebileceğim bu tarz değişimden sonra herhangi bi sorun çıkar mı vize de filan ruhsatta bi değişiklik yapmam gerekiyor mu…

Boya, elektrik ve mekanik işlerden anlıyorsanız tek ihtiyacınız olan şeyler malzemeler, vizede bildiğim kadarıyla koltuk sayısı, aynalar ve aydınlat-uyarı ışıkları çalışıyorsa haricinde sorun olmuyor diye biliyorum.

Mekanikten pek anladığım söylenemez bu tarz işler yapan yerler var mı bildiğiniz

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Askında tarz olarak scrambler, cafe racer tarzı hoşuma gidiyor

CB250R veya bir kademe üstü CB650R, ve hatta daha da üstü XSR 700/900 sizin sorunuza cevap olabilir.
Brixton Felsberg 250'ye de bakabilirsiniz. (tavsiye değildir.)

CF Moto 250 SR
Kendi sayfasında fiyatı ₺ 78.223

Aslında bütçe ve sıfır mı ikinci el mi olduğunu belirtseniz daha iyi öneriler çıkabilir.

Son düzenleme:
Bütçe konusunda çok bi sorunum yok cf moto da clx250 dikkatimi çekti racing pek düşünmüyorum

husqvarna vitplilen al o zaman.hem 2.elde bir şansın olur hem parça sorunu yaşamazsın hemde kimsede olmayan bir motora sahip olursun.egzotik olup en manıklı seçenek budur.benelli yada brixton alırsan son kullanıcısı olursun yada ucuza verir zarar edersin.

Özelliklerine bir şey diyemem de Leoncino, Vitpilen'den çok daha güzel gözüktü bana.

Eğer amacınız keyif için motora binmek ve dikkat çekmekse, tercihiniz cruiser veya chopper olmalıdır. Dünyanın her yerinde chopper kullanıcısının ayrı bir karizması var. Güçlü bir motor ve iyi eksozu olan chopper ile herhangi bir mekâna yanaştığınızda ilgi duymayacak, dönüp bakmayacak kimse yoktur, buna SS kullanıcıları da dahil :cat:

Son düzenleme:
200 e kadar yolu var bütçem çok da sorun değil birisinin önerisi üzerine cruiser modellere bakmaya başladım vt 600 den yapılma bazı modeller gördüm ve gönlümü fethetti desem yeridir ama normal bi vt 600 alıp ben yapamam gibime geliyor bu tarz şeyler yapan yerler var mı acaba bildiğiniz

200 e kadar yolu var bütçem çok da sorun değil birisinin önerisi üzerine cruiser modellere bakmaya başladım vt 600 den yapılma bazı modeller gördüm ve gönlümü fethetti desem yeridir ama normal bi vt 600 alıp ben yapamam gibime geliyor bu tarz şeyler yapan yerler var mı acaba bildiğiniz

o tarzda kralı kawasaki vulcan s dir.kalite tasarım müthiş hatta fiyat olarakta iyi bir yerde.arkadaş kullandı 3 sene satarken ağladı.bende kullandım güzel alet.şimdi yan binaya taşınan ukrayna plakalı vulcan s var ona bakıp duruyorum ben bile üzülüyorum.abs olan modele bakman yeterli.aea test videosu da var onuda izleyebilirsin

Bütçe kısıtlı değilse kawasaki vulcan veya cf moto clx 700. Ya da husqvarna svartpilen, vitpilen 401 olabilir. Ya da triump street triple rs.

Motosikleti
Ns200 15"

bobberizm_motorcycles diye İzmirde yer var yaptığı işler gözüme hitap etmiyor değil, Vt600 almak istediğim modellerden bir tanesi eğer hırpalanmamışsa sorun açmayacak bir yapıya sahip olduğunu yabancı ve yerli kaynaklardan okumuştum hatta 20 senede çıkan sıkıntı bir tek debriyaj teli olduğundan bahsediyordular bunun yanında Dragstar 650 var onlarda sağlam olduklarını düşünüyorum ama onların şaftları bakımlı değilse size sorun ve masraf açabilir. Ek bilgi olarak Vt600 zincir aktarmaya sahiptir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar