siyah ybr 250 aldım aksesuar için yardım

hayırlı olsun, kazasız sürüşler, güzel motor severim param olsa ilk alacağım motorlardan birisi,
cbf250 veya ybr250.
kaça aldın, foto eklede bakalım

Süsleri sonra takarsın. Çok önceliklileri var.
1) koruma demiri : Düştüğünde bacağının kırılmasını, bir anda kapı açan aptal sürücülerin kapı ile seni yaralamasını önler ve motoru korur
2) Kilit : masterlock veya luma marka kaliteli bir kilit. İlk akşamdan motoru çaldırmaman için.
3) asgari korumalar: kask ve eldiven ( bunların olduğunu varsayıyorum aslında, almışsındır değil mi ?)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
epeydir düşünüyorum bu motoru hayirlisi uzun yol gidenler için fazla km yapanlar için üretilmiiş bi makine inşallah hakkını verirsin motorun:mrgreen::mrgreen:
hayırlısı olsun, umarım alırsın, aslında bende uzun yol yapan biri değilim, malum çalışıyoruz, ancak hafta sonları gezebiliyorum, ybr 125 kullanıyordum, hızı yetmemeye başladı, onun için bunu aldım, ama sonuçta işimizin sezonu bittiğinde bende şehir dışı seyehat yapıcam :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun, kazasız sürüşler, güzel motor severim param olsa ilk alacağım motorlardan birisi,
cbf250 veya ybr250.
kaça aldın, foto eklede bakalım
kardeş motoru daha dün aldım, elime ulaşmadı yarın nasip olursa allah işi karışmassa bayiye gelecek bana haber verecekler, fotoyuda yarın vakit bulursam ekliycem, 8750tl peşin fiyatı dediler, 12 ay vadeli aldım 9400tl ye geldi :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------

sağol allah razı olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 PM ----------

Süsleri sonra takarsın. Çok önceliklileri var.
1) koruma demiri : Düştüğünde bacağının kırılmasını, bir anda kapı açan aptal sürücülerin kapı ile seni yaralamasını önler ve motoru korur
2) Kilit : masterlock veya luma marka kaliteli bir kilit. İlk akşamdan motoru çaldırmaman için.
3) asgari korumalar: kask ve eldiven ( bunların olduğunu varsayıyorum aslında, almışsındır değil mi ?)

ilk olarak koruma demiri alıcam ama, çok araştırdım bulamadım, belkide burda bir demirciden bişey yaptırıcam, kilit eski motorumdan kalma vardı baya sağlam bişey onu kullanıcam, kask ve diğer korumalar zaten mevcut

arkadaşım hayırlı olsun motorun iyi günlerde kullanman dileğiyle kazasız sürüşler.....(darısı benım başıma:cherry:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan.

Bak burada koruma demiri satılıyor. Fiyatı da bayağı uygun geldi bana. :wiinkk:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah..

Fotoğraf isteriz ?

arkadaşım el yapımı bitane koruma demiri yaptır sonra o koruma demirine bi çift sis lambası angel eyelilerden sonra far lara bitane büyük angel eye bi 8000 K xenon elin yatıyosa led li stop lambası yapabilirsin sağına soluna motorun renginde led ler tak jant lara şerit çek falan filan yap işte bişeyler gözüne güzel gözüken herşeyi tak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım hayırlı olsun motorun iyi günlerde kullanman dileğiyle kazasız sürüşler.....(darısı benım başıma:cherry:)
sağol allah razı olsun, umarım sende istediğin motoruna kavuşursun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 PM ----------

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah..

Fotoğraf isteriz ?
motor gelsin fotoğraf göndericem :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 PM ----------

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan.

Bak burada koruma demiri satılıyor. Fiyatı da bayağı uygun geldi bana. :wiinkk:

sağol teşekkürler, harbiden bulmuşsun demiri bende bunu arıyordum sağol :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------

arkadaşım el yapımı bitane koruma demiri yaptır sonra o koruma demirine bi çift sis lambası angel eyelilerden sonra far lara bitane büyük angel eye bi 8000 K xenon elin yatıyosa led li stop lambası yapabilirsin sağına soluna motorun renginde led ler tak jant lara şerit çek falan filan yap işte bişeyler gözüne güzel gözüken herşeyi tak :)
eyvallah sağol dostum teşekkürler, motor geldiğinde fotoları koyucam, aksesuar yapıp tek tek foto koyucam :cat:

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
yeni motorunuza kazasız belasız binmek nasip olsun,kasko yaptırmakta fayda var 500ytl civarında fiyat veren olursa gözün kapalı yaptır ,çünkü genelde 750-900 arası fiyat çıkarıyorlar,birde yaptırırken herşeyi full içerdiğinden emin ol

öncelikle hayırlı olsun:)
sana bi tavsiyede benden:bounce:
motorun boyalı kısımlarına koruma film yap.yarın birgün çizildikten sonra ah vah etmezsin.ve daha sonraya bırakma, çizildikten sonra yapmanın bir anlamı olmaz.ben cbf me yaptım şimdi kafam rahat.sen çizmezsen artçıların inip binerken arka kuyruğu çizer oda zoruna gider:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle hayırlı olsun:)
sana bi tavsiyede benden:bounce:
motorun boyalı kısımlarına koruma film yap.yarın birgün çizildikten sonra ah vah etmezsin.ve daha sonraya bırakma, çizildikten sonra yapmanın bir anlamı olmaz.ben cbf me yaptım şimdi kafam rahat.sen çizmezsen artçıların inip binerken arka kuyruğu çizer oda zoruna gider:cat:
evet haklısın dostum, ve bu koruyucu film olayını daha yeni duydum, kimler yapar böyle işleri, tamamen kaportayı kaplıyormu, sonra rüzgardan falan atarsa hiç hoşma gitmez, söküldüğü zaman altında iz bırakmasını falan sevmem yani, bide kaç paraya mal olur?:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:22 AM ----------

yeni motorunuza kazasız belasız binmek nasip olsun,kasko yaptırmakta fayda var 500ytl civarında fiyat veren olursa gözün kapalı yaptır ,çünkü genelde 750-900 arası fiyat çıkarıyorlar,birde yaptırırken herşeyi full içerdiğinden emin ol
sağol teşekkürler, kasko yaptırıcam ilk işim kasko yaptırmak :cat:

ya arkadaşım o mükemmel aleti tasarlayanlar zaten düşünmüşler görüntüyü hiç bir şeye gerek yok bozma asaletini :queen::cat:( koruma demiri taktır ama ben çok faydasını gördüm )

Aynen katılıyorum. Ne yaparsan yap o motoru orjinal halinden daha güzel yapamazsın. Hiç dokunma, sadece koruma demiri gibi gerekli aksesuarları tak. Hatta onu bile takarken seçici ol, hem işlevsel hem güzel olsun.

Ayrıca motorun da hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya arkadaşım o mükemmel aleti tasarlayanlar zaten düşünmüşler görüntüyü hiç bir şeye gerek yok bozma asaletini :queen::cat:( koruma demiri taktır ama ben çok faydasını gördüm )
evet arkadaşlar karar verdim güzel bir koruma demiri, jantlara kırmızı bant yapıcam, bide tank ped yapıcam başka şeye gerek yok, :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar