Siyah West 600rr çalındı

çok geçmiş olsun arkadaşım..

o şerefsiz kesin okuyodur bu forumu..1000 lira güzel para ama korkuyodur bide getirmeye..bari kafası çalışan biri çıksada motoru bulmuş gibi en azından sana gelip yerini gösterse para için..inşallah kısa zamanda bulunur

umarım okuyodur yemin ediyorum kılına dokunmıycam trink vericem parayı yeterki aldığı gibi getirsin motorumu

Çok geçmiş olsun valla ne diyeyim çalanların elleri kırılsın onca emek yatırım birikim hemen uçup gidiyo ahhh ahhh ... İnşallah tez zamanda bulunur ...

kardeşim geçmiş olsun dilerim ki en kısa zamanda bulunur onun bunun evladıda yakalanır inş. aallah belalarını versinn

Hocam çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım en yakın zamanda bulunur. Onu çalan Allahsızda hiç ölmeyecek sanki :pr:

emniyetten tanıdıklar iğne deliğinde olsa buluruz falan dedi umarımki parcalanmamıstr 2 gün oldu calınalı bu işi yapanların parçacıların neredeyse hepsine haber verildi bu arada bir arkadaş daha vardı kırmızı 600rr ı kayıp olan ben caddebostanda sahilde bir otoparkta gözüme carpmıstı kırmızı renkte bir rr oraya bir baksın o arkadaş bu başlığada yazmıştı kendisi

Gecmıs olsun arkadasım cok uzucu bır olay, cahil insanlar iste boyle onun bunun malına goz koyuyorlar ::angry2:: gecım kaynakları yok baska cunku kafaları calısmıyo::ranntign .Neyse cana gelcegıne mala gelsın arkadasım en kısa zamanda bulunur isallah.

aldığımız bilgilere göre motor avrupa yakasında degil şuana kadar anadolu yakasında gelisme oldukça yazıcam buraya.....1000 ytl ödül hala geçerli

çok büyük geçmiş olsun umarım bulunur... ayrıca şununla temasa geçmeyi dene.. makinen 10 numaraymış ya.. üzüldüm valla

Mersin İl Temsilcisi
:( Gerçekten Acı Verici Bir Durum. Kesinlikle Organ Mafyasının Işidir. Motorunun Organlarını Satıp Kazanacaklardır :(

umuyorum bulunur motorun..çok geçmiş olsun...:(bunca emek..bunca özen..kız gibi güzel bir motor..nasıl kıyılır bir insanın emeğine..neyse umarım tez zamanda motoruna sahip olursun:(

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur. Adana taraflarında gözümüzü açık tutarız.

Geçmiş olsun. Diğer arkadaşlarında dediği gibi farkedilmeyecek bir motor değil.En kısa zamanda bulunmasını diliyorum.

umarım bulunur arkadaşım avrupa yakasında olmadını nerden biliyosun anlamadım ama genede dikkat edicem şişli civarında çok motor var.
ama gebzeden okuyanlar varsa topigi bence bi baksınlar saga sola derim.

umarım bulunur arkadaşım avrupa yakasında olmadını nerden biliyosun anlamadım ama genede dikkat edicem şişli civarında çok motor var.
ama gebzeden okuyanlar varsa topigi bence bi baksınlar saga sola derim.

sağlam kişiler söylüyor çok detaya girmiycem o kitapsız belkide okuyodur bu formu ama bir kaç yer var bakılcak yüzde 80 parçalamadılarsa buluncak işin komik tarafı adamlar motorun heryerini degistği gibi şase numarası vb şeyleride degistirebiliyormuş yani şöyle bisi olabilir motoru alıyorsunuz motor çalınıyo ve bi kac hafta sonra aynı motor farklı grenaj farklı şase numarayla satılıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar